Nektek egy pártban lenne a helyetek

2014. július 07. 08:37

Az valami egészen abszurd, hogy eddig két csoport nem érezte ki a gúnyt és iróniát az előző posztomból: a rasszista DK-szavazók, meg a rasszista mandiner-kommentelők.

2014. július 07. 08:37
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Az valami egészen abszurd, hogy eddig két csoport nem érezte ki a gúnyt és iróniát az előző posztomból: a rasszista DK-szavazók, meg a rasszista mandiner-kommentelők. 

Tulajdonképpen nektek egy pártban lenne a helyetek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. július 07. 15:33
Azért az iróniához egy kicsit több kell. Nem elég marhaságokat írni.
MacPhisto
2014. július 07. 13:21
Azért Zolikám, mert ostoba prolik. Ugorgyunk.
Nannyó
2014. július 07. 12:42
Kössz, megnyugtattál. :)) Bár eddig is tudtam, hogy nem vagyok rasszista. Az biztos, hogy szétröhögtem magam a tegnapi posztodon. :))
berzsian56
2014. július 07. 12:32
Ha valakik a magyar közéletben, rasszizmust ,kirekesztést, a jogálam felszámolását emlegetik, azok feltétlen kiállnak majd olyan szénné hazudott értékek mellett, mint a buzik, a zsidók, a cigányok kirekesztésesése, az emberi jogok, a jogállam megsértése, meg egyébb jelentős bevételt hozófoglalkozásszerüen űzött, örökké visszatérő rinyálások, amelyek soha nem szólnak másról, mint minden olyanról, ami a keresztény társadalom értékrendjével szembe megy. Ők az örökös alacsonyrendűek,a kioktatók, a senkik nagyöblű ürességét harsogó nullák, akiknek egyetlen értékük a habzó szájú nagypofájúság, akik úgy ugranak rá minden kínálkozó lehetőségre, mint szarka a dögre. Az örök sértődöttek, akiket száz éve folymatosan engesztelni kell. Több tucat soha nem igazolt sérelmekért kifizetett milliárdos kártérítések, örök bocsánatkérés. Mikor mondjuk már azt, hogy takarodjatok a jó büdös fracba és kérjetek végre bocsánatot a magyar néptől, mert ekkora gazemberséget még senki nem követett el ellenünk, mint ti a magukat liberálisnak , meg minden hasznot hajtó progressziv kultúrát hordozó kiválasztottaknak hazudó kullancsok népe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!