Nem tartom fairnek hogy GFG-t emiatt vádolják

2015. február 21. 12:53

Pont GFG vallja be, hogy palira vették az embereket, ez az egész új világ, keresztény, jobboldali bigyó egy lufi; ha kommunista, vörös csillagos vonallal lehetett volna nyerni a PIACON akkor azt mondták volna, mert ugye nincsenek elveik, meg értékrendjük csak szeretnének hatalmat.

2015. február 21. 12:53
Kasperl
Mandiner-komment

„Nem tartom fairnek hogy GFG-t emiatt vádolják. Leírta hogyan látja ő és a kormány a választókat. Elolvasta a Fejedelmet és most azt hiszi hogy valami a világot igazgatni tudó titok birtokában van és örül ennek, mert most jelentős embernek érezheti magát. De mindenki szeret ilyeneket érezni magáról, ne bántsuk már ezért. Aki meg azzal vádolta a kormányt hogy csak egy terméket ad el és ez az egész, polgári nemzeti, keresztény, konzervatív vonalat egy percig sem gondolták komolyan csak csináltak egy terméket, amivel megetettek 2-3 millió embert hogy azok ezért a (kitalált és a kitalálója szerint komolytalannak tartott) élményért cserébe odaadjanak nekik minden hatalmat maguk felett, hát azoknak igaza volt ugye. Pont GFG vallja be, hogy palira vették az embereket, ez az egész új világ, keresztény, jobboldali bigyó egy lufi, ha kommunista, vörös csillagos vonallal lehetett volna nyerni a PIACON akkor azt mondták volna, mert ugye nincsenek elveik, meg értékrendjük csak szeretnének hatalmat. De akkor most elmondta GFG hogy az egész csak egy ámítás, parasztvakítás, és ha ezek után valaki rájuk akar szavazni, akkor senki nem mondhatja többé, hogy be lettek csapva az emberek, mert az agytröszt vallotta be, hogy ez az egész nem komoly, mert ha csimpánznak kéne öltözni és szakállas nőkkel kéne táncolni, akkor azt is megtennék, mert ugye ez a politikájuk lényege. ha valakinek ez kell, az válasszon rá, akinek meg valami komoly értékrend, tartalommal az meg ne. de nem kell bántani Gfgt azért mert elmondta mi helyzet. Ez volt az ő öszödi beszéde. »15 éve hazudunk éjjel nappal, reggel, délben«, most meg egy »igazságbeszéd« mint fecónál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. február 22. 12:20
én biztos nem vádolom gfg-t, csak megjegyzem, hogy téved - mondjuk, nem ő az első politikai marketinges, aki a választási eredményt a saját zsenialitásának tulajdonítja, a dicső elődök, a somogyi meg a szigetvári ugyanezt hitte magáról, amikor a maszop másodszor nyert 2006-ban téved abban, hogy ne létezne értékrend - létezik, és a választók azon része, amelyiknek van ilyen, meg némi választói öntudata, arra fog szavazni, aki ahhoz a legközelebb áll téved abban, hogy az értékrend áru - nem adás-vétel tárgya, és nehezen formálható, a politikai marketing, mint olyan speciálisabb még nagyobbat téved, amikor azt képzeli, hogy ő ezt az értékrendet eladta a választóknak, azért szavaztak annyian a fideszre pedig kapogatják a figyelmeztetéseket - persze, neki, mint a zseniális stratégának az az érdeke, hogy fenntartsa a látszatot, miszerint minden rendben, nincs is akkora probléma, a fidesz szavazók csak rejtőzködnek, de majd, ha hí a haza (vagy a marketingje), akkor majd újra melléjük áll az a másfél millió, stb, elvégre az a pár száz misi, amit a kormányzattól maketingre kapnak, nem rossz pénz, jól jön. ráadásul keveeri a vezetést és a politikai vezetést meg a demokráciát a politikai vezető a pártját vezeti, ha politikai hatalma van, akkor meg az államapparátus alá tartozó részét, a törvények által meghatározott keretek között -legalábbis demokráciákban ez a helyzet, és ott van ellenőrzésnek a sajtó meg az igazságszolgáltatás a választók meg elmondják erről a véleményüket a választásokon így, vagy úgy - okos vezető odafigyel, mert ha nem, kiszavazzák, mint a böszmééket 2010-ben mindenesetre nem lesz könnyű dolguk, mert a simicska üzenet erősebb, mnt amit feltételezhettek róla valaha is, ha mondjuk kinyitná a száját a közgép majdnem féláras ajánlatára gondolok , ami dekódolva olyasmit jelent, hogy "a cucc ennyibe kerül, ha nem osztok vissza a g..iknek", persze lehet, hogy nem is üzenet, csak most épp így sikerült de mondjuk, ha eljátszunk a gondolattal, és az elmúlt idők közgép által nyert közbeszerzéseinek összértékét valaki összeadja, és megfelezi, elrettentő számot kaphat , 2011-ben 200/2 milliárd, 2012-ben 300/2 milliárd, 2013-ban 430/2 milliárd... 2013-ig összesen 415 milliárd!!!!! ha a fele igaz, is rengeteg pénz, és a 2014 még nincs is benne, bár már nem járt csúcsra a cég, hiszen megjelentek a trónkövetelők
Vén Csataló
2015. február 21. 22:21
Na mert ettől az izzadtságszagú erőlködéstől most aztán már tényleg tuti, hogy tavasszal megbukik Orbán? Ész megáll! :D
catalina9
2015. február 21. 17:07
Fantasztikus, hogy jesuischarliek egyáltalán szájukra merik venni az "elv" szót.
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2015. február 21. 16:28
egy sokadnick össze-vissza makogását minek kell kirakni? bármi is történik, mindig kilóg a hisztispcsa-lóláb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!