Nem leszünk Simicska konkurenciája

2015. április 20. 10:22

Egyáltalán nem merült fel, hogy a Simicska elleni mozgolódás miatt száll be az ESMA-ba. A mi reklámhordozóink, a jelenlegi médiafelületeink, a kandeláberek amúgy sem kifejezetten Simicska médiaportfóliójának konkurenciái. Interjú.

2015. április 20. 10:22
Gátai Péter
Népszava

Tehát indulhat a háború?


Ez nem erről szól. Nem Simicska Lajos ellen, vagy nem a médiaháborúról szól a Garancsi Istvánnal történt megállapodás, nyilván erre irányul a kérdés. Egyszerűen Garancsi úr úgy döntött, hogy ugyan sok területen jelen van, a médiapiacon még nincs, és szeretné kipróbálni magát itt is. Egyáltalán nem merült fel, hogy a Simicska elleni mozgolódás miatt száll be az ESMA-ba. A mi reklámhordozóink, a jelenlegi médiafelületeink, a kandeláberek amúgy sem kifejezetten Simicska médiaportfóliójának konkurenciái.

Viszont Simicska annak idején szívesen megvette volna az ESMA Zrt.-t...

Ez így igaz, de nem sikerült. (...)

Konkrétan egyébként milyen törvényi változást várnak?

Szerintünk teljesen más koncepcióval kellene kezelni a kandeláber piacot. Ami miatt le kellett szedni táblákat, a közlekedés biztonságára való hivatkozást igyekszünk átemelni, de teljesen máshogy közelítjük meg a törvényt, mint eddig: például egységes városképet formálnánk, adott magasságba helyeznénk át a táblákat. Egyéb médiafelületeink kapcsán az önkormányzatok eddig is keresték velünk a kapcsolatot, hogyan lehetne hatékonyan tájékoztatni az embereket, például a legközelebbi ügyeletes rendelőről, stb. Ha újra lesz kandeláberreklám, ezen igényeket is ki tudjuk majd elégíteni. Igazából az önkormányzatoknak hiányzik a legjobban, hogy ez a reklámfelület nem segíti (főleg a nagyvárosokban) a helyiek tájékozódását. Ha mindez egy jó városképi megoldással, európai színvonalon tudna megvalósulni, mindenki csak nyerne vele.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. április 29. 23:17
Vicces, hogy egyik percben azt olvasni, hogy Simicska a szoclibekkel bútorozott össze, a másikban meg azt, hogy a csúnyafasisztaantiszemitapatásördög Jobbikkal.
Vadjoe
2015. április 24. 15:16
Már hogy lennétek a konkurenciái, mikor a zsebében vagytok?
balbako_
2015. április 24. 07:44
A kettő ugyanaz. nem tűnt fel?
liberálzöld.
2015. április 21. 12:19
Hát persze, hogy nem! Majd akkor lesztek konkurenciája, ha megszavazza a "parlament", hogy az 1 (vagy 2) nm-nél nagyobb hirdetőtáblákra 3000 %-os különadót kell fizetni! És a választási törvény is betiltja majd az óriásplakátokon történő megjelenést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!