A Mandiner újabban követett gyakorlata

2015. július 29. 08:32

Immár nemcsak a Facebookra kitett posztokból fabrikál bő nyállal megköpködött írásokat, de máshol megjelent cikkekhez fűzött kommenteket idézve is levon következtetéseket azok tárgyára vonatkozóan.

2015. július 29. 08:32
Vágó István
Facebook

„A Mandiner újabban követett gyakorlata, hogy immár nemcsak a Facebookra kitett posztokból fabrikál bő nyállal megköpködött írásokat, de máshol megjelent cikkekhez fűzött kommenteket idézve is levon következtetéseket azok tárgyára vonatkozóan. »...megnéztük, milyen kommentek születtek a német européer értelmiség lapjának felületén« - írja a Mandiner szerzője, majd sorolja. Én pedig most megnéztem, milyen kommentek születtek a magát mérsékelt konzervatívnak tartó lap felületén - és sorolom.

A kettősmérce.blogon megjelent, majd onnan csonkán (hozzá szoktak járulni ehhez a szerzők?) átemelt írás után a következő kommentek jelentek meg: (Kis segítség Stumpf Andrásnak) :)

- FENYEGETŐZÖL TE BÜDÖS BOLSI BOSSZÚZSIDÓ?!

- Látod, látod Jámbor, ez az eredménye annak, hogy hazaáruló magyargyűlölők, gonoszok és alávalók vagytok.

- Jámbarom, kuss baszd meg, és húzz a gecibe.

- Talán azért kezdik azt gondolni a magyarok, hogy ezek nem szeretik őket mert már 100 éve gyilkolják a magyarokat amikor csak tehetik?

- mi magyarok SOKKAL JOBBAN ÉREZNÉNK MAGUNKAT A MAGADFAJTA HAZAÁRULÓ BÜDÖS BOLSBIBSI SÖPREDÉK NÉLKÜL

- az idegen pénzelt, idegen ügynök MSZP/DK/PM/LMP pakányok gyűlölik a magyarokat? Ezt mindenki tudja, a magyargyűlölő patkányok is :)

- folyamatosan lejáratjátok az országot, az országra uszítjátok az idegen szarházi ballibes külföldi csőcselék haverjaitokat!

- Hihetetlen mocskos hazug dögök vagytok! Csodálkoztok, hogy az ország köp rátok?!

- Egyél szart jámbor!

Mire következtethetünk ezekből a csonkán (!) megjelentetett cikkre? Hát a Mandinerre?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2015. július 31. 18:01
Ahh, s még ez az ember képzeli magát különbnek?
catalina9
2015. július 31. 09:17
Ez van amikor jesuischarlieknak nem tetszik a sajtószabadság...
Peter8811
2015. július 30. 06:47
Ennyi kibaszott nácit, mint amit itt összehord a szél a Mandineren. Ez az Okos, Baloldali, a gumilövedékes Gyurcsánynak elkötelezett, alulfizetett hazafi 160 diszlájkot kapott.
kaktuszvirág
2015. július 30. 05:28
Ezzel a faszvágóval csak fél egyig lehet beszélni,mert egyre hülyébb lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!