Nincs bocsánat: László Petra szégyent hozott szakmánkra

2015. szeptember 13. 23:04

Szégyent hozott szakmánkra, az egész magyar mozgóképes társadalomra és országunkra.

2015. szeptember 13. 23:04
Tarr Béla
24.hu

„A Magyar Filmművészek Szövetségének Elnöksége mélyen elítéli László Petrát, tettére nincs magyarázat és bocsánat.

Mi mindannyian felesküdtünk arra, hogy kameránkat az emberek szolgálatába állítjuk, hogy az élet jobbá és emberségessé tételért használjuk és minden erőnkkel az emberi méltóság védelmét szolgáljuk.

Ez az eskü kötelez mindannyiunkat!

László Petra szégyent hozott szakmánkra, az egész magyar mozgóképes társadalomra és országunkra.

Nincs helye közöttünk.

A Magyar Filmművészek Szövetségének nevében,
Tarr Béla
elnök”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. szeptember 15. 15:53
Nem véletlen, hogy minden patkány ezt a magyar anyát támadja. A patkányoknak ez a magyar anya csak egy eszköz a magyarok megfélemlítésére. Minden tisztességes magyarnak kötelessége megvédeni az olyan honfitársunkat akit a patkányok célba vettek, akit űldöznek, akit mocskolnak akit tönkre akarnak tenni és elpusztítani. “Hívatlan jön és nem megy, hogyha küldik. Szétszóródik és mégis összetart... Belefészkel az országok testébe. Láthatatlanul országot szervez magának más népek országában. Törvényeket teremt túl vagy innen a törvényeken. Tagadja a haza fogalmát és mégis van hazája, mely vele vándorol és vele telepszik meg. Tagadja a többi népek Isten fogalmát, míg maga mindenütt újra építi templomát. Jeruzsálem ledőlt falait siratja és húzza a falakat láthatatlanul maga után. Elszigeteltségét panaszolja és titokzatos csatornarendszerrel köti össze végtelen városát, mellyel már beépítette jóformán az egész világot. Az összeköttetések és kapcsolatok megvannak. Különben hogyan lenne lehetséges, hogy a tőke és a sajtó alamennyiük kezében ugyanegy célt kövessen az egész világon át és minden faji érdek összelüktessen épp úgy a rutén faluban, mint New-York közepén? Valakit felmagasztalnak és végig fut a magasztalás a földgolyón. Valakit tönkre akarnak tenni, megindul a munka, mintha egyetlen kéz igazgatná.” Tormay Cécile – Bujdosó könyv
Mindjárt
2015. szeptember 14. 19:35
Lehet szidni Amerikát. Jogos szidni az amerikai külpolitikát. Én is szidom DE sokkal biztosabb voltam a jogaimban Amerikában mint Európában. Össze se lehet hasonlítani. Az európai jog-rendszernek semmi köze a joghoz. Szólásszabadság nincs. Önvédelem nincs. Amerikában szabadnak éreztem magam.
Mindjárt
2015. szeptember 14. 19:17
Van aki Gusztáv11-en kívűl aki el tudja olvasni? BEST JOKE IN BRITAIN An Israeli doctor says: "In Israel, medicine is so advanced that we cut off a man's testicles, put them on another man, and in 6 weeks he is looking for work. The German doctor says: "That's nothing. In Germany, we take part of a brain, put it in another man, and in 4 weeks he is looking for work." The Russian doctor says: "Gentlemen, we take half a heart from a man, put it in an other's chest, and in 2 weeks he is looking for work." The American doctor laughs: "You all are behind us. Six years ago, we took a Muslim with no brains, no heart and no balls and made him President. Now, the whole country is looking for work!" This joke actually won an award for the best joke in world competition held in Britain!
katus
2015. szeptember 14. 17:00
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12002304_768146706629305_2181074323480670407_n.jpg?oh=0725115af7aa34fa0944f25b590100f6&oe=566AF53E
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!