Csak a rózsák várnak bennetek

2016. május 06. 18:43

Úgy tűnik, hogy már a borászoknak sem fontos ez a rendezvény. A határon túliakat és néhány makacs hazai borászt kivéve. Így hát mostantól csak a rózsák várnak Bennetek a Budatétényi Rozáriumban.

2016. május 06. 18:43
Kárpát-medencei Borászok Találkozója
Facebook

„Kedves Barátaim! Ismerősök és Ismeretlenek!

Tíz év alatt nagyot fordult a világ. Egyre fogy azok száma, akiket érdekel a Kárpát-medencei Borászok és Zenészek Találkozójának szellemisége: »Hisszük és valljuk, hogy a Kárpát-medence borban és emberben összefüggő, organikus egység!« Úgy tűnik, hogy már a borászoknak sem fontos ez a rendezvény - a határon-túliakat és néhány makacs hazai borászt kivéve. Utóbbiaknak köszönet érte! Így hát mostantól csak a rózsák várnak Bennetek a Budatétényi Rozáriumban...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hagyma
2016. május 16. 18:51
Lassan sajnos minden boros rendezvény így fog járni.A rendezők óriási pénzeket kérnek,hogy kiállíthass,az emberek egyre kevésbé kíváncsiak az ilyen tipusú rendezvényre,hiszen tömegével vannak és valljuk meg őszintén,nem olcsó mulatság a látogatónak sem.Így utólag persze lehet sajnálkozni,de inkább akkor kellett volna kilátogatni amikor volt rá lehetőség.A borászok is emberek,és egyre jobban meggondolják,hol és mikor állítanak ki.Ez az ügy jelzés persze a kiállításszervezőknek is. Mindemellett sajnálom,hogy ezután nem lesz,kár érte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!