Bayer Zsolt nem újságírással foglalkozik, hanem uszítással – nyílt levél Áder Jánosnak

2016. augusztus 24. 21:57

Nekem nincs lovagkeresztem, kitüntettek viszont egy Érdemkereszttel. Nem Öntől kaptam. Bayer Zsolt állami kitüntetése elleni tiltakozásom jeléül mégis Önnek küldöm vissza. Dugja – hogy mást ne mondjak – a többi közé!

2016. augusztus 24. 21:57
Fliegauf Bence
Facebook

„Tisztelt Áder János!

Ön, mint az Európai Parlament Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottságának valamikori elnöke nyilván tudja, hogy Adolf Hitler vegetáriánus volt, és mint ilyennek ökológiai lábnyoma tiszteletre méltóan kicsi volt, emellett szuper autópályákat építtetett, bizonyára ön is hasított rajtuk, a Führernek továbbá döntő szerepe volt a korabeli Európát sújtó munkanélküliség felszámolásában is. Igaza van tehát Pintér Jolánnak: »senkinek a munkássága nem fehér és fekete«.

Bayer Zsolté például mocskos. 

Idéznék egy részletet Dr. Szabó Zsolt ügyész perbeszédéből, amely 2013. május 22-én a Budapest Környéki Törvényszéken hangzott el a roma családok sérelmére elkövetett támadássorozat perében:

»Testvérével ellentétben K. Árpád elhárította, hogy az általa elismert bűncselekmények indítékáról számot adjon, azonban a legelső nyomozati kihallgatásán nyilatkozott arról, hogy a galgagyörki magyar család elköltöztetéséről szóló, Bayer Zsolt által készített hosszú televíziós riport nagyon felháborította, többször is megnézte. K. Árpádnak e nyilatkozata megerősíti K. István állítását a galgagyörki helyszín kiválasztásáról, továbbá az indítékról is fontos információkkal szolgál. A K. testvéreket a bűncselekményekre indító ok kezdeti cselekmények alatt alapvetően a megtorlás volt, mivel a törvényes eszközöket elégtelennek tartották a rend helyreállítására. K. Istvánnak több másik kijelentése is igazolja, hogy az önjelölt rendcsinálói szerepkör betöltésére törekedtek.«

A galgagyörki helyszínen még csak a gyerek ágyába fúródva találtak sörétet, nyolc hónappal később, a tatárszentgyörgyi merénylet után, már Cs. Róbert és négyéves fiának tüdejéből kellett kipiszkálni az ólmot a törvényszéki boncolóknak.

Ön és a magyar kormány tevékenységét figyelve egyre többet gondolkodom azon, miről lehetett ott szó, annak idején a Bibó kollégiumban. Nehéz elhinni, hogy nem látja be: Bayer Zsolt nem újságírással foglalkozik, hanem uszítással. Az uszítás pedig hasonlóan például a kútmérgezéshez, a markecoláshoz és spionkodáshoz kifejezetten sunyi tevekénység. A sunyiságot és az aljasságot nem érdemes lovagkereszttel jutalmazni, egyszerűen azért, mert ezeknek az emberi minőségeknek nincs semmi köze a lovagiassághoz.

Nekem nincs lovagkeresztem, kitüntettek viszont egy Érdemkereszttel. Nem Öntől kaptam. Bayer Zsolt állami kitüntetése elleni tiltakozásom jeléül mégis Önnek küldöm vissza. Dugja – hogy mást ne mondjak – a többi közé!

Tisztelettel,

Fliegauf Bence”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 553 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztáv13
2016. augusztus 25. 19:55
A lovagrend visszaadások tulajdonképpen Viktorka elleni vélemény nyilvánítások. Bayer csak egy jó ok! Egyet nem értek! A pici Viktorka miért nem üti saját magát is Lovaggá? Lovaggá ütetti magát majd felpattan egy pónilóra és a potrohos körbe üget a Várban... Közben mindenki halálra röhögi magát!
Negue
2016. augusztus 25. 18:42
"Önnek küldöm vissza. Dugja – hogy mást ne mondjak – a többi közé!" Igen. Érthető a tahóság, de azért ha legközelebb levelet ír, akkor a megszólításnál, biggyessze már Áder János neve mellé, hogy köztársasági elnök! Ön is odadughatja a saját levelét szabadidejében, ahová kedve tartja!
korupi
2016. augusztus 25. 17:14
"Nekem nincs lovagkeresztem, kitüntettek viszont egy Érdemkereszttel" Tévedtek, emberi dolog.
Lolka-Bolka
2016. augusztus 25. 15:53
bence a kurva anyaddal szorakozz!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!