Szerény javaslat a kitüntetések pontos megnevezésére

2016. augusztus 29. 15:14

RÖÉHVB-lovagkereszt: (Rendes Öleb És Házőrző Vagy, Bodri) mindazon embereknek, akik a MIEINK!!! Csontot neki.

2016. augusztus 29. 15:14
heki
Mandiner-komment

„Már rég akartam írni, hogy egyszerű kommunikációs problémáról van szó. A nemzeti kis-közép-óriás-giga lovagkeresztek nem pontos definícójáról.

Szerintem minden problémát megoldana a következő eljárás, amely a mostani és bármelyik jövendőbeli kormánynak tisztább helyzetet teremtene, és az árokásás helyett teremtő energiák szabadulnának fel nemzetünk mindenkori ellenzéki és mindenkori kormánypárti erőiből. Javaslatomért nem várok kitüntetést.

Szerény javaslat a kitüntetések pontos megnevezésére

1. NTMCDAMHF -lovagkereszt: (Nem Tudjuk Mit Csinálsz, De Azt Mondták, Hogy Fontos), 
mindazon tudósoknak, értelmiségieknek, akik valahol, valami állítólag fontos dologgal foglalkoznak, mink, politikusok még a szakmád megnevezését sem értjük, de hát legyen.

2. LVHTSFDCMAMKH-lovagkereszt: (Lelkiismeretfurdalásunk Van, Hogy Te Sokkal Fontosabb Dolgot Csinálsz, Mint A Mi Kibaszott Hatalommániánk) 
mindazon tudósoknak, stb. akikről sejtjük, az utókor szebben fog megemlékezni, mint rólunk, akik szerényen lopkodunk magunknak.

3. NUAEMAIKTN-lovagkereszt: (Ne Ugasson Az Ellenzék, Mink Azért Is Kitüntetünk, Te Nyomorult)
mindazon tudósoknak stb., akik maguk legjobban lepődnek meg, hogy kaphatnak valamit pont ettől a kormánytól, és az ellenzék vitorlájából is ki lesz fogva a szél, hoppá..

4. RÖÉHVB-lovagkereszt: (Rendes Öleb És Házőrző Vagy, Bodri) mindazon embereknek, akik a MIEINK!!! Csontot neki.

Szerény véleményem szerint eme megoldás kényszerpályák sokaságát tenné feleslegessé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothjanj
2016. augusztus 30. 06:15
Sajna egy frissen gründold kamudíj szinte semmire nem jó. Jutalmazáshoz, mutogatáshoz valami olyat kell találni, aminek már van szimbolikus értéke.
Agnieszka
2016. augusztus 29. 16:07
Hallom, a Fischer Iván és a Dés is "lépett". Lesznek itt még visszaadások. Mintha egyébként nem lenne köztudott, mi a véleményük Orbánékról, a nemzetközi színtér meg tőlük tudja, mi a helyes vélemény.
Szúnyog
2016. augusztus 29. 15:58
Ez tényleg annyira szellemes, hogy így ki kellett emelni? Szerintem egyáltalán nem vicces.
kispufi
2016. augusztus 29. 15:50
én sokkal poénosabbakat szoktam, mégse szemléztetek sose, bezzeg hekit igen. most már ne is szemlézzetek, mert visszaküldöm. meg letiltom. meg jogi lépéseket teszek. és elhatárolódom. de ezt tényleg ne szemlézzétek. mert még ennél is jobbakat szoktam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!