Így lett a Tom Hanks szavaiból kormányzati sajtókampány

2016. október 17. 20:51

Az egyébként kormánypárti Mandiner október 14.-én képes volt abszolúte korrekten, Hanks valódi szavait idézve beszámolni az óriási jelentőségű interjúról

2016. október 17. 20:51
Szily László
Szily László
444

„»Üzenjük Brüsszelnek :)«

Ezzel a tömör szöveggel posztolt ki pár napja a Fidelitas egy olyan képet, ami alapján a közepesnél gyengébben tájékozott felhasználó azt is hihette, hogy Tom Hanks, a híres amerikai színész beszállt a Fidesz-kormány menekültellenes kampányába.

Már az ősforrás Bors-cikkben is szerepel, hogy Návai a forrás, az ismert, Amerikában élő filmes újságíró Facebook-oldalára pedig már 13-án kitették a videót, amiből kiderül, hogy Hanks semmi olyan hülyeséget nem mondott, hogy »ilyen nincs sehol a világon«. Ezzel szemben azt mondta a videó magyar hangalámondása szerint, hogy »az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város, amit az amerikai városokban sehol nem találni, a bűnözés meg a többi ezmegaz miatt«.

Vagyis ő Amerikáról beszélt, nem az egész világról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. október 18. 18:56
Hát ez tényleg baromi lényeges... Inkább csöndbe maradtál volna. Mert ez most kb. úgy veszi ki magát, mint amikor a Gyurta Dani olimpiai aranyérmén fanyalogtál. Nagyon égő.
tango47
2016. október 18. 16:24
Tom Hanks tulajdonképpen elborzadt az ország közbiztonságától és csakis Trump megválasztása ellen kampányolt. egysegelem és társai teljesen hülyének nézik a magyarokat és azt hiszik, hogy csak ők értenek angolul.
briganti
2016. október 18. 12:40
Szar ember vagy, szili. Nem egyszer bizonyítottad már.
krakken96
2016. október 18. 12:13
nekem nem tűnik kormánypártinak a mandi attól,hogy nem kampányolnak agybaszott eszmék mellett még nem válik azzá.dehát ilyenek a véleményterroristák. szerintem eléggé objektivek,talán a lehető legobjektivebb hirportál,máshol érzem a gyülöletet az irásokban akárcsak Bayernál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!