Pszichomigráns

2017. augusztus 04. 21:21

Európa egy szép nagy pszichiátriává válik, ahol lelkes önkéntesek enyhítik a migránsok lelki defektusait, melyeket azért szenvednek el, mert ide jöttek.

2017. augusztus 04. 21:21
Aristo
Pesti Srácok

„A pszichológusnő és az Index meglátása szerint a pszichomigránsok állapotán sokat ront, hogy becsukva tartják őket. Nos – amint az afgán kém esete is igazolja – ez kétségtelenül igaz. Amennyiben ugyanis nem csukják be őket, akkor azonnal távoznak nyugati irányban, ahol a szociális segély nevű gyógymód vár rájuk. Miután ez nem lehetséges a gonosz magyar fasiszták miatt, »Az emberbe vetett hitet veszi el a magyar állam« – hangzik végezetül a lesújtó ítélet. Bár véleményem szerint nem az emberekbe, hanem a szociális ellátásba vetett hit indította őket a hosszú, poszttraumás útra.

Ha igaz a szám és valóban az érkező migránsok 61%-a lelki beteg akkor csak 2016-ban legalább 600 ezer buggyant érkezett Európába, ahol amúgy is túltenget már a számuk. Végül oda jutunk, hogy megvalósul az, amit régóta előre látok: Európa egy szép nagy pszichiátriává válik, ahol lelkes önkéntesek enyhítik a migránsok lelki defektusait, melyeket azért szenvednek el, mert ide jöttek. Megint más központokban azután a mi lelki kínjainkat enyhítik majd melyek azért keletkeztek mert ezek idejöttek. Kivéve természetesen a no-go zónákat, ahol a sajátos saría-pszichológia dívik, mohamedán-kompatibilis gyógyászati módszerekkel. Freud forog a sírjában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2017. augusztus 05. 20:20
Esetleg azokat a családokat is lehetne pihentetni valahol, akiknek a kiskertjén átcsörtetett kb. 400 000 ember !!!
szekula
2017. augusztus 05. 14:31
Minden istenhívő beteg mentálisan. Kitalált faszihoz dünnyög, olykor válaszokat is hallucinál tőle, minden mögött őt látja. Apró stiláris különbség van a három ábrahámi vallás közt csupán: - a zsidó a falnak motyog - a keresztény a plafonnak - a muszlim a padlónak
noMores
2017. augusztus 05. 13:57
Bakker, ezt a mocskot ritkán olvasom, de kiválóan megdolgoznak a közpénzért, amit a kormány a zsebükbe tol. Okádás.
noMores
2017. augusztus 05. 13:57
Bakker, ezt a mocskot ritkán olvasom, de kiválóan megdolgoznak a közpénzért, amit a kormány a zsebükbe tol. Okádás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!