Kedves Szakács Árpád!

2018. augusztus 25. 14:50

Legyen olyan kedves és ne velem, ne az én példámmal igyekezzen alátámasztani állítását, amely szerint „balliberális diktatúra van a könnyűzenében”.

2018. augusztus 25. 14:50
Tóth Vera
Facebook

„Kedves Szakács Árpád!

Örömmel olvastam ma megjelent cikkében, hogy nagyra értékeli énekesi, előadói képességeimet. Előadóművészként éppen ezért dolgozom – hogy utat találjak a közönség szívéhez. 

Szeretettel várom tehát bármelyik koncertemen. 
Ahogy mindenkit: nemre, korra, világnézetre, politikai- és más típusú irányultságokra való tekintet nélkül.

Egyvalamire azonban megkérném.

Legyen olyan kedves és ne velem, ne az én példámmal igyekezzen alátámasztani állítását, amely szerint »balliberális diktatúra van a könnyűzenében«. 

Én ugyanis sosem politizáltam. 

Nem érzem feladatomnak. 

Vannak művészek, a könnyűzenében is, akik feladatuknak érzik. 

Vannak olyanok, akik felvállalják a politikai hovatartozásukat, akik a jelenlegi kormány mellett állnak. Őket nagyon sokat hallom a rádióban. 

Más, szintén nyíltan politizáló, szintén népszerű, ám a kormány ellen megszólaló művészeket pedig nem feltétlenül játszanak, legalábbis nem hallom őket a rádióban. 

Én erre a csatatérre mindenesetre nem kívánkozom – úgy pedig különösen nem, hogy megkérdezésem nélkül felírják a nevemet az egyik harci zászlóra.

Félre ne értsen: szerintem is van gond a játszási listákkal. 

Éppen erről szólt a bejegyzésem, amelyet idézett. 

Azt azonban ott sem állítottam, hogy politikai oka lenne dalok nem játszásának. 

Inkább szakmai, szemléletbeli, személyes és emberi okok sora lehet a háttérben. 

Magam sem tudom az egyetlen, tuti választ a kérdésre.

Örömmel olvasnám pedig!

Jöjjön a koncertekre, szeretettel várjuk önt is és mindenkit!

Köszönettel és üdvözlettel:

Tóth Vera”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2018. augusztus 27. 15:59
Ki ez a Tóth Vera? Pedagógus, orvos, operaénekes, szorgalmas cipész mester? Ilyen senkikkel foglalkoznak? Ha nem játsszák a számait, akkor azok bizonyára annyira gagyik, hogy senki sem vállalja fel. Talán még belefér a Karc FM gagyi zenei kínálatába....
noge
2018. augusztus 27. 15:41
Amikor a megjelenésekor olvastam Szakács Árpád cikkét - még a Tóth Vera (T.V.) reakció előtt - nekem zavaró volt, hogy T.V. miért szerepelt a cikkben? Bennem úgy van T.V., mint a szélsőségesen férfigyűlölő és magyargyűlölő Szentesi Éva nagy kebelbarátja és lelki társa, akivel szinte mindenben egyetértenek - legalábbis T.V. egy korábbi interjúja szerint. Én egyáltalán nem lepődök meg, hogy ballib elvtársai védelmére kelt. Valószínű tényleg az lehet T.V. mellőzöttsége mögött, hogy tényleg fogyaszthatatlanok a számai, még a ballib elvtársainak is.
syphax
2018. augusztus 27. 09:25
Aki "az agyatlan orbánista söpredék gyalázkodásá"-ról beszél, az MAGA(!) A GYALÁZKODÓ SÖPREDÉK--DEMONSTRATIV MÓDON szemléltetve önmagán(!!!) a dolgot! Anélkül persze, hogy észrevenné SAJÁTMAGÁN az általa csepült tünetegyüttest, amúgy "tokkal vonóval"! Úgyhogy a "bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű" klasszikus esetének "TÉNY-, ÉS FENNÁLLADÉKA FOROG FÖNN"--nyilván. Az "így" beszélő KIESETT ÉS KÓROS TUDATÁLLAPOTA ellenére is "ez van",, aki persze NEM TUDJA, MIT BESZÉL, minthogy "nem lát a pipától" a "tag"--a szerencsétlen.
áfonya
2018. augusztus 27. 07:25
Nézzétek meg kik a zsűri tagok ,no meg a kormányt köpködő betolakodó párti , buznyák pártoló csatorna rendezi ... Kormány ellen okádók a német csatornák olyanok mint papagály ,reklámozzák a feka buznyák betolakodó színességet .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!