Rögeszme

2020. május 21. 15:55

Öten foglaltak helyet az ATV stúdiójában: 2 db műsorvezető (teljesen indifferens); 1 db valaki (teljesen indifferens); 1 db Arató Gergely és a jó öreg Sigmund Freud.

2020. május 21. 15:55
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Hír TV

„Május 19-én öten foglaltak helyet az ATV stúdiójában: 2 db műsorvezető (teljesen indifferens); 1 db valaki (teljesen indifferens); 1 db Arató Gergely és a jó öreg Sigmund Freud – ők ketten történetünk főszereplői.

Sigmund hisztériások kezelésével foglalkozott a magánrendelőjében. Csupa korabeli Szabó Tímea, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Cseh Katalin és miegyéb hevert a heverőjén, egyszer egy korabeli Bangóné is felkereste, de azt Sigmund nem vállalta. Ennek ellenére rájött, hogy sem az anális, sem az orális fixáció nem elegendő ok arra, hogy valaki ezekké vagy Gyurcsány Ferenccé vagy éppen Arató Gergellyé váljon felnőttkorára. Ennek mélyebb, egyszersmind borzalmasabb oka kell legyen.

Sigmund tovább kutatott. Rájött, miszerint »előfordul, hogy verbális megnyilvánulásaink sem szándékosak, annak ellenére, hogy a nyelvi kommunikáció magas szintű kognitív folyamatokat igényel. Ilyen jelenségek az elszólások vagy a »kicsúszott a számon« jelenségek.« Sigmund a síron túl is e jelenségek tanulmányozására összpontosított, és úgy döntött, az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ún. »ellenzéki politikusok« lesznek az alanyai, hogy tökéletesíteni tudja A mindennapi élet pszichopatológiája című munkáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 23. 10:22
HALLD ISSSZRÓEL(!!!): FRAJD ZSIGA SZELLEME LEBEG VALA AZ ATV SÁRGA DÁVID CSILLAGÁNAK BEJÁRATI ÁRNYKÉPE FÖLÖTT!
Palika1955
2020. május 22. 17:58
Amikor bajjer bedobja a "soros kérdést", érdekes módon visszatérőleg megfeledkezik a SOROS ALAPÍTVÁNY minta kitartottjáról, a felcsúti csávóról. Mint azt tudjuk, a putris éveken keresztül élősködött a Soros Alapítványon, ez etette, laktatta, és zabáltatta a roma családot. Berakták még egy angol iskolába is, ahonnan rövid három hónapon belül kizsuppolták NULLA (ZERO) angol nyelvnemtudásából eredően. Erről a gyalázatos időszakról a csávó csak úgy beszél, "amikor én Oxfordban egyetemet végeztem". Az egészből annyi igaz, hogy az emléktábláról is levakarták az eltanácsolt misi gyerek nevét.
Vakfolt
2020. május 22. 10:40
Szerintem Aratónak nem ez a mondat a bűne, lehet ezt úgy is értelmezni, hogy sajnos sok a halott és sajnos magas a pontszám, az igazi mocsok bűne az, hogy míg Magyarországon millió lakosra 45 halott esik összesen, és Szlovákiától kezdve a körülöttünk levő országok statisztikái kevesebb halottat mutatnak ( azt most hagyjuk, hogy ez jobbára adatszolgáltatási okok miatt van) de ezzel azt a képzetet kelti, mintha nálunk haltak volna meg a legtöbben, holott Angliában NAPONTA halnak meg 190-en! Ez az igazi retkeslábú szemétség, nem a félreérthetően megfogalmazott nem állunk rosszul halálozásban.
Angyalipofa
2020. május 22. 08:54
Bayer Zsolt minden szava Libsit olt a kor embert ölt Bayer Zsolt mindig volt És lesz Reméljük... A libsik remegnek, ha szavai potyognak Ha már ész érv nem elég Az élce álljon beléd! Előkap tarsolyából ütős képet A sok bérenc fején lépked. Visít Berni, mászós Ákos Na és a böszme mákos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!