Nincs az az Orbán-fóbia, amely ezt párhuzamot indokolná

2020. október 13. 15:18

A magyar történelem legfényesebben ragyogó csillagát sikerült ezzel a mocsokba rántani.

2020. október 13. 15:18
Pomichal Krisztián
Ma7.sk

„Bayer Zsolt kérdezte egyszer, sőt, köteteket szentelt a témának, vajon korunkban hol van a pofátlanság határa? Hajdu Szabolcs persze nem segít megválaszolni a kérdést, csak azt tudjuk meg »tőle«, már 1956-on is túl.

A filmrendező ugyanis azt találja mondani:

Az elmúlt tizenhárom nap (»az SZFE-ellenállásé« – a szerk. megj.) is már óriási dolog. Ehhez hasonló, a szabadságért indított mozgalom 1989 óta nem volt, azelőtt is csak 1956-ban.

Ez az a kijelentés tulajdonképpen, amit nem tudtam szó nélkül hagyni. A magyar történelem talán legfényesebben ragyogó csillagát sikerült ugyanis ezzel a mocsokba rántani. A drótkötéllel megkötözött, megkínzott, agyonlőtt és arccal lefelé eltemetett fiatalok küzdelmének ugyanis semmi köze ahhoz, ami az SZFE-n zajlik. Semmi! Nincs az a gyűlölet, nincs az Orbán-fóbia, amely ezt párhuzamot indokolná. Hajdu Szabolcs munkáival bizonyította, remek filmrendező, de ezzel az interjúval most valami mást is bizonyított. Döntse el ki-ki maga, micsodát, Hajduval ellentétben én gyűlölöm a szájbarágást.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2020. október 14. 17:02
Begőzöltek a "forradalmációzó", "oktatóik" által felbujtogatott régi és új ripacstanoncok és összekeverik a kecsegve ringó fecskét a recsegve f..gó kecskével.
Vakfolt
2020. október 14. 12:27
"Ehhez hasonló, a szabadságért indított mozgalom 1989 óta nem volt, azelőtt is csak 1956-ban." Elírta a dátumot, ez van. Helyesen: "Ehhez hasonló szabadságért indított mozgalom 1889 óta nem volt, azelőtt is csak 1919-ben."
toef36
2020. október 14. 12:00
És ki az a HAJDU SZABOLCS? Melyik elmegyógyintézetből szabadult?
Selamat
2020. október 13. 22:50
"A filmrendező ugyanis azt találja mondani: Az elmúlt tizenhárom nap (" az SZFE-ellenállásé" - a szerk. megj.) is már óriási dolog. Ehhez hasonló, a szabadságért indított mozgalom 1989 óta nem volt, azelőtt is csak 1956-ban." Ez is csak egy újabb, de egyre fényesebben ragyogó bizonyíték, hogy a szocliberálisok nem normálisak. Őrültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!