Köszönjük, híres színészek!

2021. július 16. 19:55

Mindig érkezik egy Híres Színész™️, aki Jó Ember™️, ez már csak önmagától értetődik.

2021. július 16. 19:55
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Annyira szeretem, amikor kedves, jóravaló, nekünk természetesen jót akaró művészemberek felemelik szavukat! Hogy éppen mi ellen vagy mi mellett, azt persze mindig a nem létező hálózat találja ki. Mondjuk Cate Blanchett nem hiszem, hogy valaha is hallott az SZFE-ről, sőt, tán már arra sem emlékszik, hogy egykor hallott róla. Mindegy, amikor jött a riasztás, ő is kipingálta a tenyerét.

Legfrissebben Tilda Swinton brit színész szörnyülködött egyet a Magyar Narancs hasábjain. Én ugyan nem tudom, milyen perverzió folyamatosan más országok diktatórikus intézkedéseit figyelni, de az fontos, hogy Swinton azonnal rendelkezésére állt a Mancsnak. Megtudhattuk tőle, milyen elképesztő küzdelmet kellett végeznie az LMBTQ-mozgalomnak Nagy-Britanniában Thatcher alatt – ezeknél még mindig az utolsó, valamirevaló miniszterelnök a főgonosz. Nem meglepő. Margaret Thatcher volt az utolsó, aki az elcsicskásodó tory-k, illetve a brit Gyurcsány előtt még képes volt saját hangot és arcot adni az angol konzervativizmusnak.

Ráadásul erős, sikeres és népszerű volt. Teljesen természetes, hogy holtában is ütni kell. Illetve – ezt is tudjuk már – a halott és az áruló konzervatív, lévén az előző nem tud, a másik meg nem akar visszaütni, lehet még példakép a mostani lázadók előtt is, hátha jó útra térnek.Mindegy, szóval Swinton erről a küzdelemről beszélt, amikor arra is rátért, hogy értesülései szerint milyen eszetlen erőszak zajlik Magyarországon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zzzz
2021. július 17. 17:20
Annyira szeretem, amikor kedves, jóravaló kis újságírócskák azon nyifákolnak, hogy híres színészek (tehát egy rakás SENKI) beleugatnak a szuverén Magyarország dolgába. Persze az nem gond, hogy Trombitás Kristóf meg a barátai simán megélhetnek abból, hogy éjt nappallá téve kritizálnak más országokat. De ez az ő privilégiumuk, hiszen ők VALAKIK.
Tisza009
2021. július 17. 10:02
Nyugodtan mondjon véleményt egy színész. De ha egy szerep előtt a hitelesség kedvéért a legapróbb részletnek is utánajár a megformálandó karakterhez, akkor itt sem ártana egy kis tényismeret.
Ezért regisztráltam
2021. július 17. 03:02
TK innen merített (kerített, NERített) szerintem: "Knerten 2021. július 15. 10:33 Köszönjük, Híres Színész, hogy gondolkodsz helyettünk. Jó, hogy vagy nekünk."
Robertoo
2021. július 16. 22:36
Színész. Pénzért azt adja elő, amiért fizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!