Johannes Thezeroth, H. Ont András: A porhó – Szász Zselyke előadásában

2022. január 29. 15:11

Ballada az Orbán-fóbiáról – valamint az ajtóban álló NER-es emberekről. És kicsit a fociról és Melocco Miklósról is. Hangoscikk-sorozatunk nyolcadik része.

2022. január 29. 15:11
null


Nyitókép / borítókép: R.J.
Az eredeti írást itt olvashatja el
Hangoscikk nevű sorozatunk további részeit ide kattintva hallgathatja meg

(Sorozatszerkesztő: Kemenes Tamás)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterpéter
2022. január 30. 09:02
Verstolvajok előre?? Eléggé mocskos elfoglaltsága ez a megrendelésre rímeket fércelő "titokzatos" álköltőnek. Amúgy jópofa lenne, ha nem politikai jellegű megfúrás szándékával írkálgatná. Így azonban ellenszenves és közönséges a "kifinomultsága". Büdös.
blackpuli
2022. január 29. 19:47
Zseniális. :)
Zokni
2022. január 29. 19:47
Kedves Mandi! Mi ez a dilettáns baromság!? Vki a mifiúnk, akinek nincs megélhetése? Ez jó újságírás? Névtelen durvasággal egy névvel íróba belekötni, ráadásul a kapitális szélsőjobbos lózunggal, mikor tele az ellenzéki sajtó - ami maradt - az Orbán rendszer borzalmaival? Míg persze a kormánypárti sajtó meg Orbán ajnározással? Már Thezeroth# fűzfaszpoéta nyilván írja, h ,,Reszket a bokor, mert Madárka szállott rá, Reszket a szívem, mert Eszembe jutottál, Eszembe jutottál Kicsiny kis Orbánka.. .” #Aki nyilván maga Orbán
Bonaventura
2022. január 29. 18:25
Úzni, úzni a semmiért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!