Felícia, gratulálok új hivatásodhoz

2022. június 03. 11:03

A propagandamédia folytonos támadásai miatt Felíciának fel kellett adnia élete hivatását.

2022. június 03. 11:03
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Nagyon sok ember támogatott, amikor négy évvel ezelőtt elkezdtem politizálni. A legnagyobb támogatást a feleségemtől kaptam.

Amikor Felíciával közösen meghoztuk ezt a döntést, tudtuk, hogy életünk legnehezebb feladatára vállalkozunk. Arra is fel voltunk készülve, hogy nemtelen támadásoknak és lejáratókampányoknak leszek célpontja Magyarország legkorruptabb kormánya elleni küzdelmünkben. Arra viszont nem számítottunk, hogy a Fidesz rágalomhadjáratával Felíciát is megpróbálja majd ellehetetleníteni. A propagandamédia folytonos támadásai miatt fel kellett adnia élete hivatását: ott kellett hagynia a szülésznői szakmát, amelyet annyira szeretett és amelyben annyi sikert ért el itthon és külföldön.

A Fidesznek azonban nem sikerült elérnie célját: Felícia nem adta fel és új célokat keresett és talált magának.

Felícia, gratulálok új hivatásodhoz és köszönök minden áldozatot, amit értem hoztál!

Üzenjük a mellettünk állóknak és a minket támadónak: egymás mellett kitartva folytatjuk, elfogadva a lelkiismeretünk szerint meghozott döntéseink következményeit küzdünk tovább ebben a pártállamban.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagyhuba1
2022. június 08. 10:57
Mindenki úgy b....a el az életét ahogy neki tetszik! Márky-Zay nak azért azt javaslom ne nagyon üljön arra a székre amit a felesége csinál.
Unknown
2022. június 07. 21:10
A 7 gyerekes családanya aki fizikus ,majd szülész,utána asztalos, az ura polgármester , most pattintott meg 500 milliót. Ki érti ezt? Mindenki azt csinálja amihez ért. Az ember is meg a párja is.
Jacques Foche
2022. június 04. 17:23
Ki mondta, hogy az asztaloshivatás lesz az új hivatás? (A fészike nem mutatja az eredetit akárkinek, lehet, hogy ott benne van a köszöntőben, de az itteni részletben nincs, csak egy címke utal erre, meg a kép, már amennyire.)
Zsolt75
2022. június 04. 17:17
Ott talán nem öl meg senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!