A média a globális elitek irányító eszköze

2023. július 30. 22:49

A tematizáló, narráló hatalom és a globális elit beteges nászának lehetünk a tanúi.

2023. július 30. 22:49
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nem lepődöm meg rajta; a szabadság hazájában, ahogy az egész nyugaton a tematizáló, narráló hatalom és a globális elit beteges nászának lehetünk a tanúi. 

A történet rég nem a tájékoztatás, tényközlés és a véleménynyilvánítás szabadságáról szól; a média a globális elitek irányító eszköze, amelyhez a hozzáférést szigorúan ellenőrzik és kontrollálják.”

***

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. augusztus 09. 20:38
Hogy nem szakad Magára az ég. A teljes sajtót elfoglalták a tartói. Gondolom, nem szívesen megy emberek közé, mert simán bemoshat egy-egy őszinte ember a pofázmányába. Oszt eltöri a szemüvegét, de sajnos csak öt évente vehet újat, mert annyira telik a harminc ezüstből. Hogy kit árult el? Mindenkit.
FreeEurope
2023. július 31. 12:01
Már a liberalizmus és a baloldaliság összekötése is egy hatalmas átverés.
I_Isti
2023. július 31. 10:24
Hogyan válik kiszolgáltatottá a médiának az ember? Nagyon egyszerű: a kulturális, identitásbeli, szociális, társadalmi, és mindenféle gyökereinek kitépése által. Egyébként csak és kizárólag valódi közösségépítéssel lehet küzdeni ez ellen: a családtól kezdve, és a nemzettel befejezve.
pipa89
2023. július 31. 07:55
Fejétől bűzlik a hal. Róma utolsó napjait idézi a fertő, ami a tengerentúlról rothasztja az európai kultúrát. A páholyok mérge árad Mammon tornyaiból a világra, hogy eltörölje Istent, a nemzeteket és a családokat, mindent, ami a humánumot táplálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!