Fliegauf: Még nem fogtam fel

2012. február 20. 10:25

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott a Berlinalén Ezüst Medvét nyert Fliegauf Bence. A Csak a szél című alkotás hazai premierje március végén lehet.

2012. február 20. 10:25

A zsűri nagydíjával, Ezüst Medvével tüntették ki Fliegauf Bence Csak a szél című, a romagyilkosságokat feldolgozó alkotását a 62. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, a Berlinalén. A művész az RTL Klub Híradójának elmondta, egyelőre még nem tud örülni a díjnak, mert még nem fogta fel azt. Beszélt arról is, hogy a német értelmiség gratulált a filmjéhez, a magyarországi értelmiség azon része pedig, akiknek fontosak a romák, a kezdetektől a film mellett állnak. Fliegauf szavai szerint a Csak a szél itthoni premierje március végén lehet. Kitért a magyar kormány szórólapos akciójára is, amit elhibázott PR-akciónak nevezett.

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. február 21. 08:52
Mivel a zsidó kiválasztott nép mindig lesz a jövőben olyan hatalom aki kiválasztja őket.Ahogy Hitler.
vahur
2012. február 21. 00:37
Ettől a kifürdött cigánytól még is mi másra számítottunk?!
tevevanegypupu
2012. február 20. 22:37
Mi viszont mar eleg sokan felfogtuk, tudjuk es ertjuk miert kapta.
thymian
2012. február 20. 22:27
Ha ez a Szálljfel gyerek valóban olyan tehetséges, jövőre kéretik állami támogatással megfilmesíteni a Cozma és Szögi gyilkosságot, belevéve a gadnai nénit, a Solymosi nénit és megszólaltatni néhány idős falusi embert, akit rendszeresek kirabolnak a kisebbségeink, bemutatván, hogy milyen kiszolgáltatottak a magyar emberek. Ha akkor is elhoz legalább egy arany medvét, elhiszem hogy tehetséges és még azt is, hogy nem csak a divatos témaválasztása miatt kapta a díjat. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!