Till Attila: Csicska

2012. február 02. 22:42

Csicskák. A magyar nyomor kortárs rabszolgái, kiszolgáltatott, reményvesztett emberek. Sanyarú sorsuk senkit nem érdekel, mint ahogy az sem, ha eltűnnek.

2012. február 02. 22:42

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2012. február 03. 11:42
A Thúróczy Szabolcs ebben is, mint minden szerepében istenkirálycsászár! :-)
Vén Csataló
2012. február 03. 11:21
Mint cseppben a tenger mutatja a magyar filmszakma hamisságát, felületességét, korlátoltságát ez a szocionak maszkírozott piece of shit. Ahogy a belvárosi zsúrfiúk (itt: Till Attila) elképzelik a "csicskáztatást". Ha Till Attila nem egy gyáva kis médiageci lenne, akkor bizony ez a film cigányok között játszódnak, ahol valójában előfordul ez a förtelem. De sajnos Till Attila csak egy gyáva kis médiageci, aki csupán kötelező gyakorlatként összedobott valami divatos "tarrbélásat" magyar filmszakmát uraló libsi dogmatika és világnézet szerint. Drukkolok Andy Vajnának, hogy sikerüljön felszántani és sóval bevetni ennek a mai, impotens, tehetségtelen, egymás farkát szopogató magyar "filmművészetnek" a helyét, hogy valami érdemi jöhessen a helyébe. BTW. Tarr Béla filmjei nézhetetlen nyersanyag-pocsékoló szarok, amit ember csakis valamilyen egzisztenciális érdekből néz meg konkrétan azért, mert pl. a Sátántangó című baromság némely részeinek ismerete hozzátartozik a libsi gittegylet ájuldozási rituáléjához. A lenézett, lebecsült közönség meg nem hogy nem érdekel senkit, de egyenesen ciki olyan filmet gyártani, ami a közönség érdeklődésére is számot tarthat. De persze azért mi, a bunkó közönség, akinek a véleménye nem érdekes, fizessük az adónkból a cehet - hogy egymás szórakoztatására elbasz néhány milliárdot az a "filmszakma", ami évtizedek óta képtelen megtölteni egy mozit a produkcióival. (Pardon, ott van az Üvegtigris, ami kb. pont a vakok közt a félszemű - csak ebben a mezőnyben tud labdába rúgni a közönségért).
durrbele
2012. február 03. 11:01
Bármely országban lehet ilyen filmet csinálni.Mindenhol megvan ez a lecsúszott réteg.Ajánlom Harlemet a kis pöcs Tillának.
Honfi-fi
2012. február 03. 10:46
Nem néztem teljesen végig. Sztem elég lájtos, csak a felszínt súroló munka. Hatásvadászatra, pont jó, de egyébként sztem egy hazug és rendkívül felületes munka. A valóság ennél sokkal, de sokkal durvább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!