CBA-s álom: Emma Stone-nak is jól áll Kasszás Erzsi dala

2017. március 02. 14:34

A CBA brutális reklámfilmjéből már születnek is a mémek, ebben például a Kaliforniai álom képsoraira vágták rá Kasszás Erzsi dalát.

2017. március 02. 14:34

Emma Stone, mint CBA-s Kasszás Erzsi igyekszik elbűvölni Ryan Goslingot a Hollywood Hills tetején. 

(via Vastagbőr)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. március 02. 23:46
A CBA reklám büntet rendesen... Úristen! Rondább tehén nem volt raktáron?
Strassnoff Ignác
2017. március 02. 23:42
Óóóóó, összejöttek a CBA rajongói. :)))) Nem tudom a falujukban, a 15 négyzetméteres vegyesbolton kívül jártak-e már valamilyen más üzletben, de roppant mód szakértenek. :)) Nos annyi igaz, hogy jókat röhögnek a népek. Csak az nem mindegy, hogy veled, vagy rajtad. Egy szolid kis példa, amit már írtam itt, de ha már aktuális leírom újra. Sopron, CBA vs. Tesco. A minőségi háború...Muhahaha! A CBA a Sopron Plazába diszlokált, mondhatni a létező legoptimálisabb helyen, tekintve, hogy ez a hely a városnak szinte az Ausztriához legközelebbi pontja. Legalábbis nyugatról érkezve itt lehet először vásárolni. A Tesco pontosan a város túlsó vége, Sopron szinte legkeletibb pontja. Mindkettő árulja azt a szart, amire nálunk van kereslet, máshol nem nagyon. Csak épp a Tesco jóval nagyobb választékban teszi, sőt sok esetben még jobb minőségben is. Ez az egyik. A másik: Mindkét helyen lehet fizetni euróval, ami azért elég logikus egy köpésre a határtól, plusz, hogy a városnak és környékének minimum fele nyugaton melózik. Ugyanazon a napon a Tesco elfogadta az eurót 310 forintért, a CBA 280-ért. A Tesco esetében ez oda-vissza mindig mozgott egy kicsit, követve az árfolyamváltozásokat, a CBA éveken át ugyanennyiért fogadta el. Ki a faszt néztek ezek hülyének??? Eredmény? A Tesco-ban letaposták egymást a népek, a CBA-ban a személyzet szinte mindig többségben volt a vásárlókkal szemben. A CBA tavaly év elején bezárt. Sopronban!!!!!! Ahol mindent el lehet adni, jó pénzért! Egyetlen nagyobb üzletről tudok akárhány év alatt, aminek sikerült szarrá mennie Sopronban. A CBA-nak. Gratulálok magyar üzletlánc!!!!
Megtalálta
2017. március 02. 21:31
https://youtu.be/sifQwOTngQM :D
III. Öreg Banya
2017. március 02. 21:10
Az eredeti reklámfilm jobb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!