Vadászni kezd az elit a vidékiekre egy új horrorban

2019. augusztus 08. 12:46

Új szintre emeli a városiak vs vidékiek konfliktusát egy bemutatásra váró amerikai horror.

2019. augusztus 08. 12:46

A The Hunt című új amerikai horrorban új szórakozást talál magának a gazdag városi elit.

A vadászat (The Hunt) címmel jön ki ősszel egy új amerikai horrorfilm: a sztorija lényege, hogy gazdag városiak új sportként embervadászatba kezdenek a vidéki, csóró redneckek ellen. Aztán jön a bosszú. Vagy valami ilyesmi.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2019. augusztus 09. 11:46
ott azért más lenne a helyzet... gyanítom, h az amcsi vidéken dugig vannak fegyverekkel.
NewHorizon
2019. augusztus 09. 09:12
Sajnos a történet sötétebb a fenti összefoglalásnál, ugyanis a filmben az elitek valójában “deplorable” (siralmas, szerencsétlen) emberekre vadásznak, ami a Trump támogatók beceneve lett azóta, amióta Clintonné annek titulálta őket a 2016-os választások alatt. Kezd kitörni emiatt a botrány, emiatt lehet, hogy ezt a “film” (inkább megint egy halom szemét) megjelenése előtt kénytelenek lesznek megváltoztatni, másként nem fog menni a jegyeladás. De lehet, hogy amúgy sem. Erről szóló cikk: Gateway Pundit, 2019. aug. 8. (Rövid videó film ’trailer’ a cikk végén) https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/new-film-satirizing-murder-of-deplorables-ripped-on-social-media-after-mass-shootings/ YouTube videó (2016) Clintonné “basket of deplorables” (egy kosár siralmasak) kommentjával (1 perc 38 mp-től) https://www.youtube.com/watch?v=0AZ5TSYRMJ8 A hollywoodi elite is a ballib zsebében van amit legtöbbjük nem is bán. Játszhatják a fejüket, mint akik mindenkinél szebbek / jobbak / tehetségesebbek – ez nyilvánvalóan felhatalmazza őket arra, hogy mindenki másnak magas pódiumról papoljanak az erényekről és politikai állásfoglalásukról rendszeresen tudassák a nagyvilágot. Közben igényt tartanak az egyszerübb sorsú fegyveres testőreikre, varrónőkre, smikkelőkre stb. de főleg illegális bevándorló takarítójaikra na meg persze az áhitatban tartott rajongókra - teszik mindezt, természetesen utálva a rohadt kapitalizmust (meg az összes ‘kirekesztőt’) !
néhai Ch.Pilot
2019. augusztus 08. 21:41
Az a helyzet, hogy én már régóta gondolok arra, hogy történelmet Hollywood-ban írják (készítik elő). Valahogy pár év, vagy maximum egy-két évtized után mindig megvalósul egy korábbi horrorfilm tartalma. Egy-egy filmmel az emberek agyába elültetik a gondolatát valami szörnyűnek, ami aztán meg is fogan. Én speciel betiltanám az amerikai filmgyártást, szőnyegbombázással takarítanám el Hollywoodot a Föld színéről.
amaurote
2019. augusztus 08. 20:50
pár év és újabb usa polgárháború lesz. valszeg az abortuszra lesz kihegyezve, ahogy a régi a rabszolgatartásra volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!