Liam Neeson mondott köszönetet Karikó Katalinnak

2022. április 26. 13:17

Az UNICEF új videójában azoknak a tudósoknak, egészségügyi dolgozóknak, aktivistáknak – így Karikó Katalinnak is – mond köszönetet, akik az elmúlt évtizedekben sokat tettek a gyerekek oltásáért.

2022. április 26. 13:17
null

Április 25-én indult az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által meghirdetett vakcinációs világhét, amelyet az UNICEF egy, a világszervezet jószolgálati nagyköveteként is dolgozó világhírű színész, Liam Neeson narrációjával készült videóval harangozott be.

A Love Letter (Szerelmes levél) című kisfilmben az UNICEF azoknak a tudósoknak, szülőknek, egészségügyi dolgozóknak és aktivistáknak a közreműködését méltatja, akik az elmúlt évtizedekben sokat tettek a gyerekek vakcinációjáért és a pusztító járványok visszaszorításáért.

Köztük van Karikó Katalin, Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus is, aki a hatékony Covid–19-oltóanyagok kifejlesztését lehetővé tévő szintetikus mRNS-alapú vakcinák terén végzett kutatásaival írta be magát a tudománytörténetbe.

Az UNICEF videóját megtekintheti itt: 

Fotó: MTI/Cseke Csilla

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. április 27. 14:58
Milyen lehet a többi magyar, ha ilyen egy vidéki asszonyság közülük????? - gondolja az átlag amerikai bunkó.
csjanos
2022. április 27. 10:02
...Karikó Katalin MINDEN KÖSZÖNETET MEGÉRDEMEL....HAJRÁ MAGYAROK
olajfa1
2022. április 26. 19:12
Minden tisztelet Kariko Kataliné! Ezt is teljes joggal megérdemelte!
Nemaztmondták Feri!
2022. április 26. 19:02
"Mrs. Karikó! Nem tudom ki maga és azt sem mit akar. Ha Nobel-díjat akar, elmondom, hogy rendelkezem olyan különleges képességekkel, amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem. Amelyek miatt a magafajták rémálma vagyok. Ha most elengedik a gyerekeinket, és nem oltják be, máris végeztünk. Nem fogom keresni, nem üldözöm magát. De ha nem, meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom ölni!” Liam Neeson
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!