Scorsese odavan a 3D-ért

2012. április 29. 09:12

Martin Scorsese rendező úgy beleszeretett A leleményes Hugo forgatásán a három dimenzióba, hogy minden további filmjét ezzel a technikával akarja készíteni.

2012. április 29. 09:12

Az Oscar-díjas filmrendező szerdán az észak-amerikai mozisok Las Vegas-i gyűlésén, a CinemaConon jelentette ki: már sajnálja, hogy olyan fontos filmjeit, mint a Dühöngő bikát vagy a Taxisofőrt nem forgathatta háromdimenziósan.

 
Martin Scorsese kollégájával, Ang Leevel, a Brokeback Mountain – Túl a barátságon című film rendezőjével a konferencia egyik paneljének meghívottja volt. A két művész a 3D-s technikában látja a filmkészítés jövőjét.
 
A térhatás lehetővé teszi, hogy a közönség szorosabb kapcsolatba kerüljön a film történetével és a szereplőkkel – hangsúlyozta Scorsese, akinek első 3D-ben forgatott filmje, A leleményes Hugo idén több technikai Oscar-díjat is elnyert.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!