Scorsese új filmjéből másfél órát bírtam ki a moziban

2023. október 22. 13:21

Valaki itt megbolondult. Jó, lehet, hogy én.

2023. október 22. 13:21
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Scorsese új filmjéből másfél órát bírtam ki a moziban. Aztán kijöttem. Pedig utoljára úgy harminc éve fordult elő hasonló eset.

A mester minden filmjét láttam. A jókat ötször-hatszor, a remekműveket tízszer-hússzor.

Új alkotása, a Megfojtott virágok olyan bonyolult, mint egy lottóhúzás, valamint kedvesen polkorrekt, ami új húzás a rendezőtől.

Így aztán otthagytam, mert untatott. Nem tudom, mi a vége, de nem is érdekel. Aki mégis megnézi a filmet, arra azért készüljön fel, hogy három óra húsz percig tart a tortúra.

Valaki itt megbolondult. Jó, lehet, hogy én, mert egyébként mindenki ájuldozik a filmtől, én pedig csendesen a Nagymenőkre és a Taxisofőrre gondolok, s bár ennek sincs sok értelme, most mégis inkább hazamegyek ebédelni, mert az viszont tényleg remek program.”

Nyitókép: Szentesi Zöldi László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fehér Agyar
2023. október 26. 13:02
206 perc mindenképpen durva tapintatlanság a nézőkkel szemben. Akármilyen jó film, ennyi idő alatt teljesen elmacskásodik az ember együltében. Nem beszélve a kisebb-nagyobb inkontinenciában szenvedő nézők szükségleteinek a figyelmen kívül hagyásáról
Rigor_mortis
2023. október 23. 13:56
Én meg SZ Z L-ből még egy percet se bírok ki, alig marad le a száján szaró mögött undorítóságban.
anyamtyukja
2023. október 23. 08:36
Na majd a rakai kalman.....
Unknown
2023. október 23. 04:18
Én De Niro miatt gondolkodom, hogy megnézzem-e egyáltalán. Egyrészt az utóbbi időkben elég gagyi filmjeit láttam, másrészt egy világ tört össze bennem, ahogy Trump ellen kampányolt (fröcsögött).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!