Orbán Viktor: A legfontosabb, hogy bevándorlásellenes vezetőket válasszunk

2019. május 09. 14:19

A miniszterelnök a nagyszebeni EU-csúcs alkalmából készített videofelvételt.

2019. május 09. 14:19

Bevándorlásellenes vezetőket kell választanunk a bő két hét múlva esedékes európai parlamenti választásokon, hogy Európa képes legyen megvédeni önmagát és gyermekeink jövőjét – mondta Orbán Viktor a Facebook-oldalán csütörtökön megjelent, Nagyszebenben készített videofelvételen abból az alkalomból, hogy a nap folyamán részt vesz az európai uniós tagállamok vezetőinek a romániai városban rendezett informális csúcstalálkozóján.

Mint mondta, közös gondolkodásra gyűltek össze Európa jövőjéről, ám az emberek véleményének ismerete nélkül nem lehet egy ilyen beszélgetést lezárni, legfeljebb elkezdeni.

„Az emberek véleményét majd a választáson ismerjük meg. Ma itt amit biztosan el tudunk mondani és amit Magyarország részéről képviselni fogok az az, hogy a bevándorlást meg kell állítani” – mondta Orbán Viktor. 

A csütörtöki nagyszebeni találkozón az Európai Unió jövőjén belül kiemelten az unió 2019-2024-es időszakra szóló stratégiai menetrendjéről tanácskoznak az EU-tagállamok állam- és kormányfői.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ntlaszlo
2019. május 10. 01:28
Kb. ez lenne a lényeg, és nem például az, hogy húzzon el a Wéber. Macron éppen őt akarja kiütni, amikor erős és nagyralátó tervekhez való vezetőről szónokol. Weber nyálas, de bevándorlásellenes, ennyi kijött a jelölti vitából Timmermanssal. Az is mindegy, hogy a Fidesz milyen pártcsaládban lesz. Orbán több, mint fél éve adta meg az alaphangot az addig éppen csak langyos EP választásokhoz. Mostanra nem akármilyen kampány lett, és nemcsak nálunk. A felfüggesztés óta, az utolsó hetekben is röpködnek a petárdák (Salvini, Strache találkozók, fúj Weber). Így megint Magyarország próbálja védeni Európát, ahonnan a médiától, politikusoktól jót még nem kapott.
yndi
2019. május 09. 20:37
Tisztességes, törvénytisztelő demokratákat kell választani. Orbán ezért eleve kizárt.
kunfia
2019. május 09. 16:55
Akkor Orbánt,aki törököket telepít az országunkba,nem szabad megválasztani.
Einar
2019. május 09. 14:41
Orbán viszi a zászlót, kijelölte a politikai választóvonalat. Bevándorlás ellenes szuverenista oldal áll szemben a bevándorláspárti föderalista oldallal! Büszke vagyok, hogy Magyarország miniszterelnöke az, aki a legvilágosabban tud beszélni az Európai választókhoz a valódi tétekről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!