„Kedves Attila! Én úgy tudom, hogy a front Herszonnál húzódik. Biztos, hogy ott vagy?” – kérdezte Cserhalmi Vidnyánszkyt

2022. november 23. 15:01

A Nemzet Színésze nyílt levélben üzent az SZFE kuratóriumi elnökének.

2022. november 23. 15:01
null

Nyílt levelet tett közzé a Színház Online oldalán Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, melyben Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház vezérigazgatójának, az SZFE kuratóriumi elnökének üzent.

– állt a színész rövid üzenetében. 

Vidnyánszky Attila egy korábbi beszédében úgy fogalmazott: 

„Egy ideje pontosan láttam, hogy az SZFE átgondoltan központi bázisa annak a rendszernek, amit a liberálisok kiépítettek maguknak. Utánpótlást képeznek, elég megnézni a tüntetések résztvevőit, ahol a színházi és a filmes szakma ott van az élvonalban. A hisztéria amiatt volt, mert az egyik utolsó bázisukat foglaltuk el. (…) Akik innen kikerülnek, másik hangnemet és másik gerincet fognak képviselni. (…) A diákok áthangolása nem egyszerű dolog.”

Az SZFE jelenlegi hallgatói nyílt levélben határolódnak el Vidnyánszky Attilától

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) 86 jelenlegi hallgatója írta alá azt a nyílt levelet, melyben elhatárolódnak Vidnyánszky Attila, az SZFE-t fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke november 15-i nyilatkozatától - számolt be vasárnapi cikkében a 24.hu .

A Nemzeti Színház vezetőjének beszéde után az SZFE jelenlegi hallgatói nyílt levélben határolódnak el Vidnyánszky Attilától. Vidnyánszky Attila válaszlevelében azt írta, hogy „nem szeretne más nézeteket kiszorítani, csak megmutatkozni”.

Megjött Vidnyánszky válasza az SZFE-hallgatók nyílt levelére

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak egy része nyílt levelet írt , mert nem értettek egyet Vidnyánszky Attila néhány gondolatával, amit a Belvárosi Polgári Szalonban mondott. Az SZFE kuratóriumi elnöke az Origónak küldte el a válaszlevelét , amely alább olvasható: „Tisztelt Hallgatók!

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. november 24. 09:53
Menj oda baszd meg Gyurcsány-csicskává Cserhalmi. Küzdj a korrupt, szar magyargyűlölő ukránok oldalán. S oda utazván, Kijevben nyald ki a zenebohóc pojáca seggét!
simonvitéz
2022. november 24. 07:47
porgatott pénzét, szimplán egy határon túli magyar, olyan mint egy erdélyi, felvidéki, délvidéki nemzettársunk. Tommasoban fel sem vetődik, hogy aki pénzt ad, az már valamit el is vár az adományáért, másrészt idegen állam polgáraként is nyújtja ezt az összeget. Tommaso irreális osszehasonlitásokat tesz.
Krupp Skya
2022. november 24. 06:06
Gyuri bácsi írtam neked egy dalt, ez a dal legalább olyan mélyről jött gondolatokat fogalmaz meg mint a tiéd. Gréczy Gréczy marka, Benne van a farka. MIlyen kommunista? Mint a Vágó Pista.
Tommaso
2022. november 24. 04:16
"Vidnyánszky a szűkebb hazáját, Kárpátalját cserbenhagyó gazember" 16 gyáva szar, minden bizonnyal orbánista szar alak, jelezte, hogy nem ért egyet velem. Igaz, egyikük sem cáfolta az állitásom semmivel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!