Budapesten sétálgat Maximus

2024. február 19. 17:25

Russel Crowe a James Vanderbilt által rendezett Nürnberg című, a második világháborút követő pert feldolgozó film forgatása miatt érkezett hazánkba.

2024. február 19. 17:25
CROWE, Russell

Az Oscar-díjas Russell Crowe és a Bohém rapszódiából ismert, szintén Oscar-díjas Rami Malek a múlt hét végén érkeztek Magyarországra a James Vanderbilt által rendezett Nürnberg című, a nürnbergi pert feldolgozó film forgatása miatt – számol be a Blikk.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap emlékeztet, hogy a Gladiátor ausztrál-új-zélandi világsztárja nem először jár a magyar fővárosban: először néhány évvel ezelőtt töltött itt pár napot, legutóbb pedig tavaly áprilisban, az RTL kamerái előtt ígérte meg, hogy visszatér Magyarországra. Ezúttal huzamosabb ideig élvezi a magyarok vendégszeretetét: a Blikk úgy tudja, Crowe abban a 

több mint hárommilliárd forint értékű, XVI. kerületi villában él, amit Johnny Deppnek is béreltek tavaly ősszel, 

amikor a Modi című filmet készítette Budapesten.

A Mátyásföld szívében elhelyezkedő, több mint 2000 négyzetméteres luxusingatlan többszintes és óriási vendégsereg fogadására alkalmas.

*

Nyitóképünk archív: Russel Crowe ausztrál színész integet a római városházára érkezésekor 2022. október 14-én. Roberto Gualtieri, Róma polgármestere a Róma nagykövete címet ajándékozta Crowe-nak, aki a 17. Római Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából tartózkodik az olasz fővárosban. MTI/EPA-ANSA/Fabio Frustaci

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. február 20. 14:40
A legnagyobb élő férfiszínész Crowe! Érezze itt jól magát.
vapepe
2024. február 20. 08:30
Hányadik bőrt húzzák már le a nácikról? Most mi fog kiderülni, hogy a ruszkik akadályozták az igazságszolgáltatást és egyébként is Putyin... Bár ne lenne igazam, mert a színészt én is kedvelem.
Takagi
2024. február 19. 20:30
Isten hozta! Nagy forma, jó színész.
quantum
2024. február 19. 19:56
Ő bármikor ❤️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!