Összekeverte Dr. Szöszit és Bridget Jonest a brit miniszterelnök

2009. december 04. 18:22

A baki után Gordon Brown kiadta két tanácsadójának útját.

2009. december 04. 18:22
Kínos magyarázkodásba fulladt Gordon Brown brit miniszterelnök és a Dr. Szöszi című film főszereplőjének, Reese Witherspoonnak a találkozója. A politikus a parlamentben látta vendégül a 33 éves, Oscar-díjas hollywoodi sztárt, aki az egyik legnagyobb kozmetikai cég arcaként harcol a családon belüli erőszak ellen. A brit országház bemutatója után tartott sajtótájékoztatón azonban tévesen, Reese helyett Renée-nek nevezte Witherspoont Brown. Az újságírók és a vendég kérdő pillantásai után tovább dicsérte Reese-t, de csak rontott a helyzeten.

Brown megdícsérte a színésznőt az Anthony Minghella filmrendező tiszteletére rendezett eseményen mondott beszéde miatt is. Amit, viszont nem Reesehez köthető, hiszen a rendező búcsúztatásán a Bridget Jones-filmből ismert, Renée Zellweger szólalt fel. Brown mentségére szóljon, hogy mindkét színésznő rendkívül csinos, szőke, hosszú hajú, ráadásul mindketten Oscar-díjasok, és mindkettejük keresztneve R betűvel kezdődik. Sajtóértesülések szerint a baki után Brown két tanácsadójától is megvált, mondván: nem készítették őt fel kellőképp a találkozóra.

Gordon Brown beégett Reese Witherspoon előtt (Bors)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrwolf
2009. december 06. 11:38
ALKALMATLAN! /Barbik kora ez, ahogy Czakó mondja/
cserenkov
2009. december 04. 19:36
Ezért kirúgta Őket? Drazsé hány tanácsadójától vált meg, miután beégett a robbantgató magyar terroristaszervezettel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!