Harry Potter lejött a piáról

2011. július 05. 11:47

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főhőse 22 évesen küzdött meg az alkohollal. A színész végül legyőzte szenvedélybetegségét, tíz hónapja tiszta.

2011. július 05. 11:47

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja a GQ magazinnak mesélt őszintén az alkoholról: „Évekig éltem a hírességek életét, ami egyszerűen nem illett hozzám” - mondta el hónapokon át tartó elvonókúrája után. A fiatal színész 2010 augusztusában döbbent rá, hogy alkoholista, ekkor nyomban felvette a kesztyűt.

Radcliffe szerint, amióta nem iszik, sokkal könnyebb az élete barátnőjével, akit rejteget a nyilvánosság elől: „Élvezem a kapcsolatomat, amiben végre engem is el lehet viselni, mert nem vagyok folyton beb...va. Bármennyire is szeretnék olyan emberré válni, aki partikra jár, és iszogatás közben jól érzi magát, ez egyszerűen nem működik nálam. Most már legszívesebben csak otthon ülök, olvasok, és olyan emberekkel beszélgetek, akik megnevettetnek” - vallott a színész.

Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. című filmmel hamarosan lezáruló széria címszereplője 48 millió fontos vagyonnal rendelkezik, jelenleg egy Broadway-darabban játszik, és reménykedik benne, hogy a közönség és a szakma nem Potterként fogja azonosítani a jövőben.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 05. 12:00
HA nem piázik, mi lesz a varázserővel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!