Gyerünk a moziba be! — Itt a Cinema City Filmünnep!

2016. október 06. 13:14

A Cinema City ötödik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City FilmÜnnepet.

2016. október 06. 13:14

A Cinema City és a Szerencsejáték Zrt. közös rendezvényén október 6. és 9. között a nézők 750 és 950 forintért vásárolhatnak jegyet több mint 40 különféle filmre, melyek közül hármat premier előtt, négyet premieren mutatnak be.

19 vidéki és fővárosi moziban tematikus filmklubok és a FilmÜnnep Tv élő közvetítése fokozza a moziélményt.

Két francia produkció, az Aladin legújabb kalandjai és a Belle és Sébastien – A kaland folytatódik, valamint a Lángelmék akcióvígjátékra szintén premier előtt válthatóak kedvezményes jegyek. Ezen a héten mutatják be a Kubo és a varázshúrok című animációs filmet és Pizsamaparti című svéd gyerekfilmet.

A hivatalos premier előtt vetítik a Wellhello #sohavégetnemérős című filmjének exkluzív epizódjait, valamint Szabó Simon fesztivál-díjas Ebéd előtt című rövidfilmjét is.

További információ és online közvetítés itt!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!