A Kontrollal bemutatkozó Antal Nimród rendezi a Stranger Things két epizódját

2022. március 29. 15:33

Július elsején mutatják majd be az epizódokat.

2022. március 29. 15:33
null

Két részt is rendez a Stranger Things negyedik évadából Antal Nimród – írja a Metacritic. A Kontroll és A Viszkis rendezője az ötödik és a hatodik epizódot rendezte. Mellette öt részt rendeztek az egész széria kitalálói, a Duffer-testvérek, egyet pedig Shawn Levy, a Free Guy és az Éjszaka a múzeumban-filmek rendezője.

A Netflix sikersorozatának új évadára régóta várnak a rajongók, a harmadikat ugyanis még 2019-ben mutatták be. A folytatás premierjét a koronavírus-járvány miatt jókora csúsztatással idén május 27-re tolták. Az új évadot két részletben mutatják be: az első felét május 27-én, a másodikat – azaz az Antal által rendezett részeket is – július elsején.

Nyitókép: Stranger Things Facebook-oldala

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2022. március 30. 08:47
Netflix, mehet a kukába. Inkább csinálj egy jó filmet az ilyen iparosmunkák helyett.
-Zsolt-
2022. március 30. 00:43
Azt hittem böcsületes illiberális keresztény konzervatív ember nem néz olyan nyugati liberális fertőt, mint a Netflix. Még a végén kiderül, hogy valaki szexuális irányultsága nem egyértelmű a sorozatban, és be kell tiltani a rendezővel együtt Magyarországon. :DDD
Búvár Kund
2022. március 29. 20:48
Vmiért nincs előfizetésem a netfixre... Nem is értem miért? :-D Habár van egy kerékpáros sorozatuk, azt megnézném ..
tgely
2022. március 29. 19:10
A Netflix egy iparos futószalag franchise. Nincs olyan sorozatuk, amit végig rendezne egy rendező vagy fényképezne valaki. Nézőként nem is lehet észrevenni a különbségeket csak akkor tűnt fel, amikor a stáblistát böngésztem az epizódok elején. Tele van klisékkel előre kifontolt standardokkal. Semmi egyedi nincs bennük igaz ezzel nagyon profi szinten dolgoznak, ami csábítóan hat nagy tömegekre. Sajnálom, hogy egy Antal Nimród sem tudja kikerülni ezt a tömegtermelést, pedig többre hivatott lenne mindegyik profi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!