Nigériai kislány Messinek: Kérem vissza a rajzfilmeimet!

2021. augusztus 11. 08:29

A kislány új szempontot vezetett be az argentin klasszis klubváltásával kapcsolatban.

2021. augusztus 11. 08:29
null

A Nemzeti Sport számolt be az aranyos esetről: egy nigériai kislány levelet írt Lionel Messinek a klubváltással kapcsolatban. A megközelítés sajátos, a levél zseniális! Mutatjuk:

„Kedves Lionel Messi!

Apukám napok óta nagyon szomorú. Megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, az, hogy otthagytad a Barcelonát.

Miért mentél el? Kérlek, maradj, hogy nézhessem a rajzfilmjeimet. Kérem vissza a rajzfilmjeimet, Mr. Lionel Messi!

Köszönöm,

Nhyira Asiedu”

Fotó: MTI

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. augusztus 12. 00:32
Bazmeg Meszi, hát töltsd le neki az internetet és faxold el! Amúgy az argentin kislány azért szomorú, mert Messi elhagyta a Barcelonát? Az momentán spanyol.
Búvár Kund
2021. augusztus 11. 13:44
Hamar kiheverte a szakítást :-) Messi persze vita nélkül az utóbbi húsz év legjobbjainak egyike. De sztem Messi soha nem lett volna Messi, ha nem ebben a Barcelonában nő fel, olyan alulértékelt társak mellett, mint Xavi és Iniesta. Én pl őket sokkal inkább becsültem, mint Messit. Majd most megmutathatja mire megy a PSG-ben. Én madridistaként pl Ronaldot se tartottam semmire..Rault sokkal inkább elismertem. Messi nem ment semmire sem a válogatottal... na jó most kiizzadt egy Copa Amerika győzelmet, dd hányszor futott már lukra..Nálam Maradona a király! :-)
Zaajan
2021. augusztus 11. 13:21
Fizessék meg a norvég Tokmak-ot ha tudják.
Tiszafa
2021. augusztus 11. 12:56
A messi egy pénzéhes szar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!