Megszületett a Harry Pottert játszó Daniel Radcliffe első gyermeke!

2023. április 25. 19:58

A színész és kedvese több mint tíz éve alkotnak egy párt.

2023. április 25. 19:58
null

Megszületett Daniel Radcliffe és Erin Darke első közös gyermeke,

a színészt babakocsit tologatva kapták lencsevégre New Yorkban.

Márciusban derült ki, hogy a Harry Potter-filmek színésze apai örömök elé néz, most pedig már meg is született a kis csöppség. Daniel Radcliffe és Erin Darke – aki szintén színészi pályán mozog – több mint tíz éve alkotnak egy párt.

 

Nyitókép: Araya Doheny / Getty Images Hungary

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. augusztus 07. 15:43
Az ott egy nő ??
kbkbkb
2023. április 26. 14:56
Nekem semmi bajom velük, de ez mért hír?
Mag Ányos
2023. április 26. 09:35
Elképesztő, hogy egy gyermek születéséről szóló hír több nemtetszést kap, mint tetszést. Miközben az apja százmillióknak szerzett életre szóló élményt Harry Potter megformálásával.
pipa89
2023. április 26. 07:43
Nincs olyan emberi lény a Földön, akiről ne lehetne előnytelen fotót csinálni! A lényeg, hogy egy férfi és egy nő a téma, no meg egy baba! Miért mi mindannyian szupermodellek vagyunk???? Minden reggel egy topmodell néz vissza a füritükörben? Hagyjuk már élni egymást, arról nem beszélve, hogy ők most épp egy boldog család.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!