Paris Hilton teljesen kiakadt: „Annyira fáj ettől a szívem, hogy nem is tudom szavakkal leírni!”

2023. október 24. 17:18

Kisfiát durva és bántó szavakkal illették, miután megmutatta a nagyvilágnak.

2023. október 24. 17:18

Paris Hilton amerikai énekesnő, színésznő pár nappal ezelőtt mutatta meg kisfiát a nagyvilágnak a közösségi oldalán, de elismerő szavak helyett durva kritikák és bántó szavak születtek a posztja alatt. 

Hilton azonban nem hagyta annyiban, kiállt fia mellett és nyílt levelet fogalmazott meg a huszonnégy óráig elérhető Instagram-sztorijában. Mint fogalmazott: 

„A reflektorfényben élve a kommentek elkerülhetetlenek, de a gyerekem vagy bárki más ilyen durva kritizálása elfogadhatatlan. Annyira fáj ettől a szívem, hogy nem is tudom szavakkal leírni”

– kezdte mondandóját az amerikai celeb.

„Ha nem posztolok a babámról, az emberek azt feltételezik, nem vagyok jó anya, ha pedig mégis, akkor vannak, akik kegyetlenek és gyűlölködőek. Büszke, dolgozó anyuka vagyok, a babám pedig tökéletesen egészséges, imádnivaló és angyali. Amióta az eszemet tudom, arról álmodtam, hogy anya legyek. Phoenix a mindenem, életem legnagyobb áldása. Vele minden egyes nap emlékeztet arra, hogy mi is számít igazán. 

Nehéz felfogni, hogy vannak a földön emberek, akik ekkora ártatlanságot támadnak. Remélem, a jövőben több kedvességgel és empátiával tudunk egymás felé fordulni”

– zárta gondolatait.

Nyitókép:ULISES RUIZ / AFP

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. október 25. 07:58
Ajánlom mindenki figyelméba a Bosszú című cilmet. Ashton Kutcher egy monológjában szépen elmagyarázza az ilyen helyzetek okát.
Beszélgető
2023. október 25. 02:47
Tényszerűen megállapítható, hogy a gyerek fejen szokatlanul nagy. Vagy a melleivel keverte a fotoshop alkalmazottja, amikor publikáció képessé akarta tenni, vagy beteg szegényke.
rockercicc
2023. október 25. 00:45
Nagyobb feje van a kölöknek, mint az anyjának...Biztos vízfejű...
FreeEurope
2023. október 24. 21:02
"Kisfiát durva és bántó szavakkal illették a gyerkőcét, ..." Aki ezt a félmondatot összeszenvedte belénk az is megérdemelné, hogy durva szakkal illetlenkedjenek ellene szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!