Orbán Viktor is gratulált Peter Pellegrininek

2024. április 07. 15:48

A szlovákiai elnökválasztás eredménye nagy győzelem a béke szószólói számára a kormányfő szerint.

2024. április 07. 15:48

Nyitókép: MTI/ Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Közösségi oldalán gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Peter Pellegrini szlovák politikusnak, aki  rendkívüli választási részvétel mellett megnyerte a szlovák elnökválasztás második fordulóját, így június 15-től ő lesz Szlovákia új államfője.

„Szívből gratulálok Peter Pellegrini elsöprő győzelméhez a szlovák elnökválasztáson. Nagy győzelem az emberek számára és nagy győzelem a béke szószólói számára szerte Európában! Blahoželáme, pán prezident! ” írta a miniszterelnök. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­­l­­á­n­y­­­o­­­k­ ­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
o1gpedofil-2
2024. április 08. 08:10
Itt van Magyar Péter újabb áldozata: szexre akart kényszeríteni, fenyegetett és zsarolt egy fiatal nőt - fotók ORIGO.HU A lopott Origo ismet akcioban Jot tesz Magyarnak, igy tovabb, Tonicseledek!
o1gpedofil-2
2024. április 08. 08:10
A tolvaj, budo cigany a veget jarja!
Patika
2024. április 07. 19:08
Érdekes a hírben csak annyi, hogy ott k ö z v e t l e n ü l a n ép választhatta. Nálunk még a sulykot is kapjuk, aminek az elsó dolga a Svéd Finn haderőbővítés ratifikálása. Komprádor szardarab módra... Azért szólok, hogy a kt elnöknek kellene lennie a kormánnyal szembeni moderáló ellensúlynak. (normálisan)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!