Farkas vagy tigris?

2010. október 13. 16:08

Balettos pszicho-drámája után vajh mihez nyúl Darren Aronofsky? A kiszámíthatatlan filmes Szibériában és Frank Miller képregényében keres múzsát.

2010. október 13. 16:08
Terján Nóra

Napjaink egyik legeredetibb fiatal rendezője legutóbb a cannes-i filmfesztiválon borzolta a kedélyeket balettes pszicho-drámájával - melyet már rettentően várunk - most pedig elképzelhető, hogy képregényhez nyúl. Darren Aronofsky a Deadline blog értesülései szerint hamarosan leszerződik az X-Men-es Farkas-film, azaz a Wolverine 2 folytatására - a Playlist szerint viszont 2011-ben a Brad Pitt-Angeline Jolie párost rendezi a The Tiger című produkcióban.

A rendező egy interjúban még csak lebegtette, hogy egy képregényfilmhez nyúlna, de amennyiben elvállalja, potom 5 millió dollárt üti a markát - plusz megkapná a filmes bevételek 5%-át. Azt persze mondani sem kell, hogy a mogorva Farkas Rozsomák bőrébe ismét Hugh Jackman bújik majd immáron ötödször - aki ráadásul már dolgozott is együtt Aronofskyval a 2006-os Forrás című több idősíkon játszódó álomszerű drámában. A Wolverine 2. sztorijáról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy Frank Miller 80-as évek elején megjelent, Japánban játszódó Wolverine-képregényein alapul.

A másik pletyka szerint A pankrátor és a Rekviem egy álomért alkotója a The tiger című projekthez nyúlna. A sztori 1997-ben játszódik, és egy aktivistáról szól, akinek egy kis szibériai falu lakosait kell megvédenie egy tigris támadásaitól. A forgatókönyvet John Vaillant könyvéből írja a Babelt és a Korcs szerelmeket is jegyző Guillermo Arriaga. Arriaga elmondta: Brad Pitt producerrel még idén felkerekednek forgatási helyszíneket keresni, illetve, hogy a filmhez valószínűleg a jelenleg Magyarországon háborús drámát forgató Angelina Jolie is csatlakozik.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. október 14. 21:07
Azt a szart el kéne felejteni, nem folytatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!