Franco és Hathaway vezeti az Oscar-gálát

2010. november 30. 09:18

James Franco és Anne Hathaway lesznek a 83. Oscar-gála a házigazdái. A szervezők szerint a két fiatal színész a jövő hollywoodi ikonjait testesíti meg.

2010. november 30. 09:18

A 83. Oscar-gálát James Franco és Anne Hathaway vezetik, akik a szervezők szerint „a jövő hollywoodi ikonjait testesítik meg, hiszen mindketten üdék, izgalmasak, és tehetségesek”. Francónak ez lesz a második díjátadója, amelyen részt vesz műsorvezetőként. A színészt a Pókember, az Ízek, Imák, Szerelmek, valamint a Milk című filmekből ismerhetjük. Hathaway 2008-ban jelölést kapott a Rachel esküvője filmben nyújtott alakításáért, de játszott még az Ördög Pradát visel, a Brokeback Mountain - Túl a barátságon, valamint az Alice Csodaországban című mozikban is. A díjkiosztót február 27-én tartják.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!