Ashton Kutcher lesz Steve Jobs

2012. április 03. 08:00

Az Apple tavaly elhunyt alapítóját Ashton Kutcher fogja alakítani a Steve Jobstól szóló filmben, mely Jobs fiatalkorától mutatná be a tech-guru hippiből garbós-farmeros ikonná válásáig vezető rögös útját.

2012. április 03. 08:00

A Variety információi szerint az Apple tavaly elhunyt alapítóját Ashton Kutcher fogja alakítani a Steve Jobstól szóló filmben. A forgatókönyvet Aaron Sorkin helyett Matt Whiteley írja, a rendező pedig Joshua Michael (Swing Vote) lesz. A Jobs című filmet májusban forgatnák le, a sztori Steve Jobs fiatalkorától mutatná be a tech-guru hippiből garbós-farmeros ikonná válásáig vezető rögös utját.

 
Ashton Kutcher eddig főleg vígjátékokban, illetve tévésorozatokban (Azok a 70-es évek, Két pasi meg egy kicsi) szerepelt, de tagadhatatlanul hasonlít a fiatal Jobs-ra.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!