Világsztárok a Budapesti Tavaszi Fesztiválon

2012. november 20. 10:14

Budapest legrangosabb összművészeti fesztiválja, a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2013. március 22. és április 7. között világsztárokkal, színházzal és zenével, különleges bemutatókkal várja a közönséget.

2012. november 20. 10:14

Ismét világsztárokkal várja közönségét Budapest legrangosabb összművészeti fesztiválja, a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2013. március 22. és április 7. között. Fellép többek között a Collegium Vocale Gent Philippe Herreweghe vezényletével, Christoph Prégardien és a Le Concert Lorrain, Patricia Petibon és a Münchener Kammerorchester, Joshua Bell és az Academy of St Martin in the Fields, Marc Minkowski és a Les Musiciens du Louvre Grenoble és az Il Giardino Armonico - közölte Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ sajtóirodája.

Jövőre is lesz különleges magyar bemutató a fesztiválon: a Csongor és Tündéhez válogatott kísérőzenét Kocsár Balázs vezényli, a Vörösmarty-mű filozofikus költőiségét pedig nemcsak a zene, hanem a különleges színházi atmoszféra és a látvány is közvetíti a bemutatón a Művészetek Palotájában.

A közönség kényelmének érdekében a fesztivál közönségszervezése a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásáron programinformációval, szórólapokkal, jegyvásárlási lehetőséggel várja a látogatókat. A fesztivál belépői mellett a helyszínen jegyek vásárolhatók egyéb kulturális eseményekre, színházi előadásokra és koncertekre is. Az érdeklődők többek között a Művészetek Palotája előadásaira, a 100 Tagú Cigányzenekar decemberi programjaira, a Szent Efrém Férfikar koncertjeire, illetve számos más színházi és koncerteseményre is vásárolhatnak jegyet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!