Daniel Radcliffe újra Harry Potter bőrébe bújik

2015. október 26. 10:53

Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harry Pottert J. K. Rowling új színházi darabjában, melynek története 19 évvel azután játszódik majd, hogy a varázslótanonc legyőzte a gonosz Voldemortot.

2015. október 26. 10:53

Daniel Radcliffe játssza a felnőtt Harry Pottert J. K. Rowling új színházi darabjában. A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színpadi mű pontosan ott kezdődik, ahol a hétrészes saga véget ért, vagyis 19 évvel azután, hogy a varázslótanonc legyőzte Voldemortot. A sztori szerint Harry a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt munkatársa, legkisebb fia, Albus Severus pedig cipeli „a nem kívánt családi örökség súlyát”.

 
Rowling egy Twitter-üzenetben árulta el még szeptember végén, hogy a darab két részből fog állni, amelyet külön és egyben is meg lehet majd nézni. A premiert jövő július 30-án tartják a londoni Palace Theatre-ben. A darabot Rowling története alapján Jack Thorne írta, míg az előadást John Tiffany rendezi.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!