Pletyka: filmtrilógia készülhet az új Harry Potter-drámából

2016. augusztus 31. 09:54

Így jöjjön be minden, amit megjósoltunk: pletykák szerint nem is egy, hanem rögtön három filmet forgatna az új Harry Potter-drámából a Warner Bros. A stúdiótól nem lenne idegen ez a dolog, a háromszáz oldalas Hobbitból is sikerült valahogy trilógiát forgatniuk. Állítólag Daniel Radcliffe-et, Harry Potter eredeti megformálóját szeretnék szerződtetni a filmhez.

2016. augusztus 31. 09:54

Nem mernék azonban fogadni rá, hogy nem lesz ebből a történetből film” – írtuk a Harry Potter and the Cursed Child című dráma szövegkönyvének kritikájában, és lám: a pletykák szerint nem is egy, hanem rögtön három filmre terveznének a Warnernél, a főszerepben reményeik szerint a klasszikus hőst a filmvásznon eredetileg megformáló Daniel Radcliffe-el.

A hírt közlő New York Daily News szerint az első filmet 2020-ra szeretné a mozikban látni a stúdió, ami csinált már hasonlót: a Gyűrűk Ura sikerének farvízén ugyebár trilógia lett az éppen háromszáz oldalas Hobbitból is. A lap arról ír, hogy Radcliffe-et viszont valószínűleg nehéz lesz meggyőzni, hiszen bevallottan szeretné magát eltávolítani a karaktertől, amit nyolc filmben formált meg – és még a pénzre sincs szüksége, hiszen azóta is folyamatosan kapja a filmes és színházi szerepeket,

Persze érhető, hogy a stúdió nem szeretné elengedni az aranytojást tojó tyúkot. A Harry Potter-franchise szerkezete és népszerűsége ágyazott meg a mozikat az elmúlt években uraló szuperhős-univerzumoknak. Viszont véges volt az alapanyag: persze csak egy kis kreativitás kellett, így idén kerül a mozikba a HP-univerzum egyik kiegészítő kötetéből, a hetvennyolc oldalas Legendás állatok és megfigyelésükből készült film. Reméljük azt nem kell megérnünk, hogy a stúdió a hatvannégy oldalas Kviddics évszázadaiból is trilógiát csináljon.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ichneumon
2016. december 08. 15:12
Ez már megint úgy kellett, mint egy falat sz@r. Hollywood szerintem még sosem volt ennyire ötlettelen.
Kanóc
2016. augusztus 31. 14:45
Szellemi kútmérgezés.
gabor7th
2016. augusztus 31. 12:53
A régi érzelmek sose jönnek vár vissza, de sok pénzt lehet majd kaszálni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!