Nem tudni, mikortól lehet jegyet venni a Zsivány Egyesre

2016. november 22. 08:49

Tavaly ilyenkor már egy hónapja lehetett jegyet vásárolni Az ébredő Erőre. A Cinema City a forgalmazóra mutogat, a Forum Hungary viszont nem közlékeny.

2016. november 22. 08:49
Földi Bence

A fentiekkel kapcsolatban azonban csupán egyetlen kérdésre kaptunk választ: ahogy tavaly, Az ébredő Erő esetében, úgy idén is vetítik majd a magyar mozik eredeti nyelven a filmet. Hogy pontosan hol, arra szintén Az ébredő Erővel kapcsolatban tapasztaltak adhatnak választ: tavaly nemcsak a megszokott MOM Parkban lehetett eredeti nyelven megnézni a filmet, hanem az Allee-ban, az Arenában, valamint a Corvin Moziban is.

A szinkronváltozat stáblistáját tavaly csak a premier hetében hozta nyilvánosságra a forgalmazó. Arra csak találgatni tudunk, milyen korhatári besorolást kap a Zsivány Egyes – jó eséllyel 12-es karika kerül rá –, ám arra még csak tippünk sincs, mikortól kezdik a jegyértékesítést. Kevesebb mint egy hónap múlva premier, talán már itt lenne az ideje.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!