Csöcsszolgálat

2012. március 05. 18:38

A magyar szövegírók még mindig nem tudnak párbeszédeket írni, a színészek se tudják, hogyan kell játszani, így ez a produkció sem tud az átlagon felülemelkedni.

2012. március 05. 18:38
Csuday Gábor
Kreatív

„Vasárnap indult el két epizóddal, de hétfőtől minden hétköznap láthatjuk az m1-en a Marslakók című sorozatot. Másfél adás megnézése után, vegyesek az érzéseim. Végülis annyira nem volt szörnyű, mint mondjuk az RTL-en három epizódot megért Casino, de ha az alkotóknak az volt a szándéka, hogy valami mást és feltehetően érdekesebbet tegyenek a nézők elé naponta, mint a két kereskedelmi tévé saját szappanoperája, akkor a dolgot elbukták.

A magyar szövegírók még mindig nem tudnak párbeszédeket írni, a színészek se tudják, hogyan kell játszani, vagy csak a rendezők nem tudják őket megfelelően instruálni, így ez a produkció sem tud az átlagon felülemelkedni, de hát akkor meg minek elégetni (lapértesülések szerint) milliárdokat, ha csak átlagosat hoz egy produkció.

Végérvényes ítéletet alkotni az első adások után persze méltánytalanság volna, de az már most látszik, hogy merrefele megy a cselekmény, milyen lehetőségek vannak a kiindulásban. Csakhát. Amit látunk az mégis émelyítő – hogy ne mondjam, gyomorforgató. Azon a csatornán nézzük ezt a műsort majd három évadon keresztül már aki nézi majd, ahol a hírműsorokat a politikai hatalomnak megfelelni vágyó, kiszolgáltatott helyzetben lévő (tisztelet a kivételnek) szervilis emberek készítik, ahol már szinte fel sem tűnik, ha egy közjogi méltóságot kimaszkolnak a tudósításból vagy egy másikban lehazudják a főváros legnagyobb sugárútján az alaptörvény ellen tüntető tömeget.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bendix
2012. március 12. 11:33
Szerintem a gazdáid már a listán sem lesznek két év múlva,vörös!
narmer
2012. március 12. 11:32
Nagyon magabiztosan mondasz hülyeségeket öcsi!Merthogy ennek a szappanopera torzszülöttnek mijafene köze van Lomniczi kis pofájához azt csak egy Kretaívnál dolgozó kreatív elme tudja összegyomorforogni.Mellesleg a főszereplő nem színésznő és ez minden mondatán meglátszik.
L066H
2012. március 11. 17:37
Ha a ballibek még sokáig fikázzák a Marslakókat a végén még elkezdem nézni. Már most is erős késztetést érzek rá :)
Zokni
2012. március 11. 17:36
Hát téved, mert leírja hosszan, hogy mi is a köze a dolognak a "tátraihoz". Miszerint, ha jól értem, akkor a közszolgálati tévében egy olyan sorozat készül, mely a bulvár világ (Szerző írja, hogy már mint ahogy azt az alkotók "elképzelik") felszínességét pellengérezi ki, illetve ellenkezőleg, olykor - nagy mellbedobással - a valóságot "tényfeltárja". S azt mondja, hogy ez a mai, eleve hazug "köz"médiával kapcsolatban enyhén szólva eléggé visszás képzeteket szül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!