Jáksó sem szereti olvasni saját picsogását

2012. április 27. 13:03

Nem tudom, Jáksó melyik konkurens sorozatban találkozik folyamatosan meztelen nőkkel és vérrel...

2012. április 27. 13:03
hoLDen
Teadélután

„Az még hagyján, hogy a Heti Hetes műsorvezetője azzal érvel a röhejes sztorit illetően, hogy ha csak a flekkhez hasonló szakkifejezésekkel dobálózna, az uncsi lenne, de igyekszik úgy beállítani a kritikus hangokat is, mintha azok egy prekoncepciózus lejárató kampány részét képeznék, és az elégedetlenek még nem is néztek volna bele soha a sorozatba, pedig hát akkor jól elcsodálkoznának, mennyire újító és valószerű is az, ami a képernyőn történik.

Azzal érvel itt is (meg rengeteg egyéb helyen) Jáksó, hogy nyilván nem térül meg elsőre, ha nem vért, könnyeket és meztelen nőket mutogatnak, ami már csak azért is vicces, mert az első héten ellőtték mindhármat: a főszerkesztőt a lépcsőházban megverték, a kollegina kocsiját felrobbantották, kaptunk egy fincsi szexjelenetet Barátok Közt-tálalással Marenec Fruzsival és maffiózó szerelmével, de még a szükséges érzelmi kirohanások sem maradhattak el az izgalmas szappanopera eszköztárából.

Nem tudom, Jáksó melyik konkurens sorozatban találkozik folyamatosan meztelen nőkkel és vérrel, de hát ha szerinte egy számítógép feltörése és egy pizzafutárnak öltözött hacker titkos fotózása a celeb lakásán eladható nemhogy oknyomozó riportnak, de igényes, közszolgálgati szórakoztatásként is, akkor én, ha bánatosan is, de inkább kikapcsolom a televíziót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. május 01. 12:13
Ez egy hatalmas mellékúrás.Jáksó azzal érvel, hogy neki tévérendezői diplomája is van, és neki azt ki kell próbálni.Nos, nekem művészettörtnész diplomám van kérem a Szépművészeti Múzeumot, hogy kedvemre átrendezzem. Sajnos arra a kérdésre nem válaszolt őszintén, hogy mija lóf...köti őt Habony Árpikához, ha csak az nem, hogy a volt feleségével Kaminsky Fannival járt évekig. Mindenesetre az ilyen félcsaládi nexusok úgy látszik kifizetődnek minden korban, minden kormány alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!