Elismerem, én vagyok a hibás

2012. augusztus 03. 15:24

A kétmilliárd forint hároméves költségvetését jelentette volna a sorozatnak, ami – csak halkan jegyzem meg – bőven alatta van a többi ismert sorozat azonos időszakra kivetített költségeinek. Interjú.

2012. augusztus 03. 15:24
Jáksó László
Új Ász

„Már jó ideje világosan láttam, hogy mi folyik a Marslakók körül. (...) Egyszerűen haragudtak rá a nézők, mert hallották, hogy kétmilliárdos költségvetéssel készült. Ez az összeg valóban hatalmasnak hangzik és belátom, vérlázító lehetett azt olvasni, hogy ezt én kaptam. Egyszerűen csak annyi történt, hogy ezt a pénzt hozzám társították, nekem pedig nem sikerült eloszlatnom a ködöt.

A valóság ezzel szemben az, hogy a kétmilliárd forint hároméves költségvetését jelentette volna a sorozatnak, ami – csak halkan jegyzem meg – bőven alatta van a többi ismert sorozat azonos időszakra kivetített költségeinek. Egyetlen fillért sem kaptunk előre, csak azt fizették ki, ami adásba került. Nem szeretnék mentegetőzni és elismerem, én vagyok a hibás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2014. január 11. 20:46
"Lássuk be: a Marslakók simán jobb mint a 2 kertv agyzsibbasztó teleregénye" Én kb. 5 percet néztem belőle (belátom, ez nem egy reprezetatív minta), de hangosan anyázva kapcsoltam el, annyira béna párbeszédek és nyomorék színészi játék volt benne. A kertévés sorozatok, bár végtelenül sablonosak, legalább valamiféle tudatos munkának tűnnek. Igaz, azokból is vagy két éve láttam valamennyit.
Bisque Béla
2012. augusztus 05. 12:14
"Elismerem, én vagyok a hibás" Szerintem is! Talán azzal kéne foglalkoznod, amihez értesz. Semmivel! :))))))))
lajkakutyus
2012. augusztus 05. 12:14
Ne izgulj Jáksó, te csak a formádat hoztad, a főhibás az a barom, aki neked megbízást adott. (Rákay Philip) Még nagyobb barom az, aki Rákay-t megbízta a mai beosztásával. Tehetségtelen hülye.
Krupp Skya
2012. augusztus 05. 12:14
Lacika! Sokkal jobb filmet lehetett volna készíteni, Bokros Brian élete, avagy a magfagyott nyugdíjas címmel. A film a távoli Panamába indul ahol a közgazdasági egyetemen megszületik egy nyugdíjas megváltóhamisító. Egy lezuhanó szovjet Szputnyik iránymutatását követve a három királyok Szervác, Pongránc, Bonifác felkeresik és neki ajándékoznak egy szentföldi nyugdíjkalkulátort ami olyan mint a Frigyláda csak itt nem a ládát hanem a nyugdíjat kell állandóan keresni amit ezzel számolnak ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!