Jáksó talpig demokrata

2013. október 01. 09:50

A demokrata – mint tudjuk – nem fél, nem lop, és főleg soha nem működik együtt az Orbán-diktatúrával.

2013. október 01. 09:50
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Átlátszó blog

Kedves Átlátszó!

Azt hiszem, hogy ezúttal a Jáksó Lacinak a cégével szemben nagyon igazságtalanok vagytok. Először is, miért másztok a nyakára egy olyan jó elvtársnak, aki a Heti Hetesben már számtalanszor bizonyította, hogy talpig demokrata. A demokrata pedig – mint tudjuk – nem fél, nem lop, és főleg soha nem működik együtt az Orbán-diktatúrával. Azt hiszem, hogy most nemcsak túllőttetek a célon, de az én szememben már-már a tisztességeteket, a függetlenségeteket meg a tisztaságotokat is megkérdőjeleztétek azzal, hogy erre a régi, jó balliberális elvtársra ilyen durván rátámadtatok. Hát legyen már határa a gyanakvásotoknak meg a rosszhiszeműségeteknek! Hát hol éltek Ti? Mikor értitek már meg, hogy ebben az országban mindenkinek csak az a közpénz fáj, ami a másik oldalon tűnik el?! (...)

A lényeget írom: a Maslakók Kft. adásonként négymillió-kétszázezer forintra szerződött, ez aztán valahogy fölkúszott hétmillió-hatszázezerre, így az adózók összesen egymilliárd forint körüli összeget fizettek a sorozat hetvenhat részéért. Tiszerintetek ez gáz. Szerintem viszont kifejezetten visszafogottak a partnerek. Ebben az országban töretlenül tartja magát az a feltételezés, hogy a politikusok meg a vállalkozó spanjaik nokiás dobozokban hordják szét a nép pénzét, holott ez hazugság, ugyanis krumpliszsákokban. Négymillió-kettőszázról fölment hétmillió-hatszázra? Fölmehetett volna hetvenhatmillióra vagy hétszázhatvanmillióra is, pont ugyanennyit tehetnétek ellene, ők meg pont ugyanígy röhögnének a képetekbe. Nem is a Jáksóé még a frekvencia! Sőt, a tévészékház se! Hát mit akartok?! Itt csak a szokásos elmúlt nyolc éves mutyizás zajlik, mintha kétharmad se lenne. Ezek még mindig a békebeli, visszafogott okosságok. Ha igazán nagy tételt lopnának, azt onnan vennétek észre, hogy a jobb kezükkel mindjárt firkálnának róla egy törvényt, miközben a bal kezükkel a krumpliszsákot tömik. Ez, amin a nyálatokat veritek, csak pár fillér, még utánaszámolni se érdemes.

Több belátásra bíztatva Benneteket, tisztelettel:

Puzsér Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. október 06. 16:45
Élő ember látta ezt a műsort valaha?
Autofocus
2013. október 05. 18:57
Igen, sokan elfelejtik, pedig a szocik sem abba buktak bele hogy sokat loptak (sokkal, sokkal többet mint a mostaniak) hanem hogy szarul kormányoztak.
marko11
2013. október 05. 18:56
Hogy Jáksó kapott a köztévétől megbízást, az engem is megdöbbentett. Bár visszafogottak voltak a köztévések, mert nem Gálvölgyi vagy Bajor Imike kapott főszerepet a Jáksó sorozatban. (Hanem egy másik sorozatban egy másik színész, aki tele(s)írta a Népszavát, amikor Blaskó nem vette át a Kossuth-díjat Gyurcsánytól.)
feketemacska
2013. október 05. 00:57
Soha nem láttam egy percet sem az adott műsorból,de biztos vagyok benne,hogy ez a Jáksó-akció egy "engedélyezett média-mutyi"része volt.Ez mindenesetre azt bizonyítja,hogy nem megfelelő emberek ülnek bizonyos posztokon a média asztalainál.Tehát nem felelnek meg szellemi színvonalnak,kreativitásnak,koncepcióknak,csupán kopíroznak,és rokoni baráti szálak miatt jutottak pozícióba.Nahát,így Jáksó csupán egy eleme volt a pénz meglovasításának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!