Levelet küldtünk Bruce Willisnek

2020. június 09. 18:00

Tudjuk, hogy milyen fontos neki a környezetvédelem.

2020. június 09. 18:00
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Levelet küldtünk Bruce Willisnek, a Hell Energy Csoport reklámarcának. Annak apropója az, hogy a Hell Energy Csoport tagja, az Avalon Center Kft. a tatai Öreg-tó partján építene ötcsillagos luxushotelt. A levélben a beruházás környezetkárosító hatásaira hívtuk fel a figyelmét és reméljük kiáll a beruházás ellen, mivel tudjuk, hogy milyen fontos neki a környezetvédelem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. június 14. 14:19
EZ kb. annyit ér, mintha nekem írtatok volna!
Vandor62
2020. június 10. 11:37
Ez így konkrétan szánalmas...
u.cserkész
2020. június 10. 11:33
Péter, Péter. Ha nem vicc, amit mondtál, akkor azért tudnod kellene néhány dolgot Tata múltjáról. A szocializmus építésének:-) éveiben felmerült, hogy melyik városban legyen fejlesztés. Esztergom kiesett, mert a klerikális reakció:-) fellegvára. Tata sem volt megfelelő az elvtársaknak. Pedig mindkét város természeti és egyéb adottságainak köszönhetően fejlett nagyváros lehetett volna. Maradt a több faluból összegereblyézett Tatabánya, a szocialista bányászváros. Röviden, Tata megérdemel egy luxusszállodát, mert turizmusa amúgy is fejlett. Szép kis város, sokszor jártam ott.
viewty
2020. június 10. 10:09
Levelet. Bruce Willisnek... Brávó! Erről eszembe jutott egyik kedves ismerősöm, aki Harrison Fordnak írt, hogy küldjön neki egy BMX-et. (Le is rajzolta színes filctollal, pontosan milyenre gondolt. Igaz, ő akkor 10 éves volt.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!