Operába járó Angelina Jolie, lazán gyrosozó Mel Gibson, szelfiző Johnny Depp – odáig vannak a hollywoodi sztárok Budapestért! (VIDEÓK)

2023. november 10. 20:58

Angelina Jolie jelenleg is Magyarországon forgat, Budapest egy kis utcájában lakik, de lazán beugrik az Operába, ha egy Verdi-darabról van szó.

2023. november 10. 20:58
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Egymásnak adják a kilincset a világsztárok a magyar fővárosban, miután az elmúlt években brutálisan felpörgött a hazánkban forgatott filmek száma. Ennek köszönhetően a hollywoodi sztárok legnagyobbjai fordulnak meg Budapesten, most épp a botrányhős Johnny Depp és az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas Angelina Jolie forgat hazánkban. 

Angelina Jolie mostani filmjét októberben kezdték forgatni, melyben egy görög származású operaénekes, Maria Callas bőrébe bújik.

Egy kis Opera is belefér 

Brad Pitt exfelesége csütörtök este a legnagyobb inkognitóban ment el az Operaházba, hogy megnézze Giuseppe Verdi Rekviemjét. Ókovács Szilveszter beszámolója szerint az Opera fotósa szúrta ki a páholyban helyet foglaló színésznőt, akit gyorsan le is fényképezett.

Tegnap nem Angelina Jolie, a Maria (Callas) c. filmet forgató színésznő volt a főszereplő az Operaházban, hanem Verdi, az ő Rekviemje és az OPERA művészei”

írta az Operaház igazgatója közösségi oldalán. 

Ezt is ajánljuk a témában

A vár környékén kell keresni

Mint arról beszámoltunk, kiderült, hogy merre lakik átmenetileg a hollywoodi szupersztár. A színésznő a budai vár közelében talált magának lakást, onnan indul rendszeresen a forgatásokra. Mint kiderült, hiába van saját garázsa, Angelina Jolie mindig az utcán várja meg, hogy megérkezzen a Mercedes, mindig a hátsó ülésre ül és kedvesen üdvözli sofőrjét. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Blikk szerint a luxusapartman minden kényelmi eszközzel fel van szerelve, ötcsillagos környezetben pihenheti ki a fáradalmakat a színésznő, van benne spa-részleg, masszázs, szauna és medence és saját edzőterem is. A bulvárlap szerint a 200 négyzetméteres lakás bérleti díja havonta ötezer euró, azaz kétmillió forint. 

Johnny Depp is fürdőzik a magyarok szeretetében

Budapesten forgatta a Modi című filmet Johnny Depp, a filmsztár a város több pontján is megfordult az elmúlt hetekben, a kitartó rajongók az Andrássy út különböző pontjain is találkozhattak kedvencükkel. 

Egyikük még egy ölelést is kapott, másoknak be kellett érniük egy barátságos mosollyal és integetéssel. 

Egy magyar tiktokker például annyira szerencsés/kitartó volt, hogy bár először a testőrök nem engedték Johnny Depp közelébe, végül a filmsztár engedett a kérésének és a közös kép mellett egy megölelték egymást. 

Meglepő helyeken is feltűnnek a világsztárok

A leggyakrabban a luxuséttermek környékén látni a belvárosban a celebvilág kiemelkedő alakjait: Mel Gibson korábban az ország egyik legpatinásabb éttermében, a Prime Steakhouseban fogyasztott el egy steaket, amely után természetesen nem maradhattak el a közös szelfik is. A világhírű színész pont két éve forgatott pár hétig hazánkban, Budapestet annyira szerette, hogy testőrök nélkül sétált az utcákon. 

Ezt is ajánljuk a témában

Pár hónappal rá, tavaly februárban újabb nagy sikert arató szelfik csattantak el Mel Gibsonnal, akkor a színész nem egy elegáns luxusétteremben ebédelt, hanem az óbudai Pasa Kebabban vásárolt ebédet. 

Mint kiderült, aznap Mel Gibson diétás tálat és junior gyrost rendelt, valamint szívesen szelfizett a munkatársakkal.

A fentebb említett színészek mellett jelenleg Budapesten forgatja a Dűne előzménysorozatát a Kingsman sztárja, Mark Strong is, aki a Nádor utcai Türkiz étteremben vacsorázott és természetesen nem maradhatott el az ünnepi szelfizés.

A nagy nevek érkezése ráadásul folyamatos, ugyanis nemsokára Budapesten forgat Nicolas Cage is. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2023. november 19. 11:49
Minden várost imádnak a szinészek, hivatalból nem mondanak semmi rosszat Bp-ről, pedig lehetne. Lepukkant, elhanyagolt, ósdi. A Kossuth Lajos utcs Rákóczi út, Thököly Keleti pu környéke de a kötutak is hányinger. Nyugatról nézve méginkább.
Ergit
2023. november 11. 11:48
Senkit nem akarok lelombozni, de ezek a hírességek azért jönnek ide, mert ide kell jönniük, most itt dolgoznak. Ami nagy dicséret a hazai filmkészítéshez tartotó cégeknek!!! Az megint más, hogy ha már itt vannak, körbenéznek, és mivel mi normális nép vagyunk több okból kifolyólag, kellemesen érzik itt magukat. Majd ha ódákat zengenek rólunk, akkor mondhatjuk, odáig vannak Budapestért.
KBA98
2023. november 11. 10:25
Angelina valószínűleg most volt életében először operában (bármely ország értendő ezalatt), nem egy túltanul nő, csakis a szerep kedvéért kellett beülnie! A királyi pompa lehet, hogy bazavart nála egy kicsit!
Zolotarjov
2023. november 11. 07:56
Scooter Sarkadon..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!