Debütált az új Potter-film

2011. július 08. 12:50

A Harry Potter-filmek befejező epizódjának világpremierje előtt a film főszereplői és a regény írója a Trafalgar téren köszöntötték az ott összegyűlt tízezer rajongót.

2011. július 08. 12:50

Csütörtökön Londonban bemutatták a Harry Potter és a halál ereklyéi második részét, a Harry Potter-sorozat utolsó epizódját. A könyvadaptáció nyolcadik részének világpremierje előtt a regények írója és a film főszereplői együtt üdvözölték a Londonban összegyűlt körülbelül tízezer rajongót.

A Trafalgar téren lebonyolított rendezvényen a Harry Pottert tíz éven keresztül játszó Daniel Radcliffe megígérte: a fiatal varázsló a filmeknek köszönhetően nem tűnik majd el a rajongók életéből. Joanne K. Rowling írónő azt mondta: a sorozat lezárulása  „bizonyos értelemben befejezés, de egyben új kezdet is” számára.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. július 11. 19:09
A bal szélső csákó, az kicsoda?
GY. F.űegér
2011. július 11. 12:52
Hermione egész szépen, khm, felcseperedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!