Radcliffe a leggazdagabb fiatal brit milliomos

2012. április 13. 13:54

Korunk leggazdagabb, 30 év alatti brit milliomosainak listáját állította össze a Sunday Times. Az első helyen Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja vezet 85,9 millió dolláros vagyonával.

2012. április 13. 13:54

Daniel Radcliffe vezeti 85,9 millió dolláros vagyonával korunk leggazdagabb, 30 év alatti brit milliomosainak listáját. A nők között a szintén a Harry Potterrel híressé vált Emma Watson 41,4 millióval szerepel, de Adele 31,8 milliós vagyona a Sunday Times slágertémája, mivel az énekesnő 21 című albumának sikere megtriplázta a vagyont, maga mögé utasítva a  Cheryl Cole-Leona Lewis-Katie Melua triót (19 millió dollár fejenként) – írja az Index.

A legnagyobb vagyonnal a nők között Keira Knightley rendelkezik (47.7 millió dollár), az idei újoncok között ott van Rosie Huntington-Whiteley is (Transformers 3) a maga nyolcmilliójával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!